Mille järgi vaatate filme?
Moderator: Meeskond
Mille järgi vaatate filme?
Kas te vaatate eelkõige näitlejaid, sisu või lavastajaid/ filmi tegijaid?
Oleks huvitav teada, sest et emaga ükskord arutasime, ning ta ütles, et vaatab põhiliselt ainult filmi sisu. Ma olin täiesti shokis, sest ise vaatan suuremaltjaolt ikka filmis näitlejaid, siis alles sisu. Kolmandaks siis filmi lavastajaid ja muidu tegijaid, ehk sellepärast, et ma neist suurt ei tea ega pole ka väga uurinud.
Natuke olen pettunud ka elus sellepärast, kui olen vaadanud ainult näitleja pärast osasid filme, sest ühelgi näitlejal pole kõik filmid hitid olnud.
Kuidas teil on?
Oleks huvitav teada, sest et emaga ükskord arutasime, ning ta ütles, et vaatab põhiliselt ainult filmi sisu. Ma olin täiesti shokis, sest ise vaatan suuremaltjaolt ikka filmis näitlejaid, siis alles sisu. Kolmandaks siis filmi lavastajaid ja muidu tegijaid, ehk sellepärast, et ma neist suurt ei tea ega pole ka väga uurinud.
Natuke olen pettunud ka elus sellepärast, kui olen vaadanud ainult näitleja pärast osasid filme, sest ühelgi näitlejal pole kõik filmid hitid olnud.
Kuidas teil on?
- Ralf
- love <3
Raske öelda. Tihtilugu on nii, et satun mingi filmi peale, millel on eriti juustune pealkiri ja tahan automaatselt näha. Hea näide on tänane, kui panin tähele, et sel aastal tuleb välja teos pealkirjaga "Mutant Chronicles", ja siis nägin, et Thomas Jane ja Ron Perlman on peaosas. Kuidas saab sellise asja vaatamata jätta! Kohe nimekirjades sees.
Tavaliselt otsustan, kas filmi vaadata või mitte, IMDb lehe üldise väljanägemise järgi. Kuidas näeb välja poster, milline on keskmine hinne, kuidas kõlab sisu ja kes mängivad. 90% juhtudest tekib ikka huvi - kaege kasvõi The Warriorsi lehte. Tundub ju cool? Uusimaid filme vaatan seepärast... et nad on uued!
Tavaliselt otsustan, kas filmi vaadata või mitte, IMDb lehe üldise väljanägemise järgi. Kuidas näeb välja poster, milline on keskmine hinne, kuidas kõlab sisu ja kes mängivad. 90% juhtudest tekib ikka huvi - kaege kasvõi The Warriorsi lehte. Tundub ju cool? Uusimaid filme vaatan seepärast... et nad on uued!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Lavastajate järgi ikka. Lemmikud juba väljakujunenud ja kahjuks/õnneks kõik juba nähtud, et midagi uut polegi avastada ja tuleb järjest minu jaoks tundmatumaid vendi ette tõmmata järgi tsekkida. Näitlejate järgi eriti ei vaata üldse, vb mõne lemmiknäitleja filme olen vaatand järele või nii. Operaatorite järgi olen vaatand päris tihti kah. Sisu loen vb enne filmi vaatamist või mitte üldse.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Muljete alusel saab palju häid filme leitud. Kindlasti on kujunenud näitlejad, kelle filmid on vaja raudselt ära näha. Sama käib lavastajate kohta. Nagu hau ennist mainis, et oma lemmikute tööd on kõik vaadatud, siis edasi asun žanreid jagama, igast žanrist kindlasti kõik vaadatud ei ole. Uute filmide kohta ei oska enne midagi öelda, kui kommentaare pole kuulnud - sisu järgi on raske vaatama minna, need veavad tihti alt.
- LiveForThis
- Ristiisa

Eks ikka lavastajate,näitlejate ja trailerite järgi.
Ei muidugi jah ,kõige tähtsam asi läks meelest.Nimelt zanr.Minu jaoks on alati see kõige tähtsam ,mis filmi juures vaatan
Ei muidugi jah ,kõige tähtsam asi läks meelest.Nimelt zanr.Minu jaoks on alati see kõige tähtsam ,mis filmi juures vaatan
Last edited by LiveForThis on 30. June 2008, 21:20, edited 1 time in total.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

esimese asjana vaatan alati zanrit, kui on tegemist ming ulmega siis jääb tavaliselt film vaatamata
tutvustusi loen kaa vahel, tavaliselt vaatan imdb-st mis filmiga tegu, sealt saab hea ülevaate :)
juhul kui filmis mängib mõni mu lemmiknäitlejatest siis sellest üldjuhul piisab ja muud ma üldse ei vaatagi, sest kui filmis on ikkka mingi näitleja kes mulle tõsiselt meeldib siis ma vaatan selle niivõinaa ära, isegi siis kui tegu pole eriti hea filmiga.
tutvustusi loen kaa vahel, tavaliselt vaatan imdb-st mis filmiga tegu, sealt saab hea ülevaate :)
juhul kui filmis mängib mõni mu lemmiknäitlejatest siis sellest üldjuhul piisab ja muud ma üldse ei vaatagi, sest kui filmis on ikkka mingi näitleja kes mulle tõsiselt meeldib siis ma vaatan selle niivõinaa ära, isegi siis kui tegu pole eriti hea filmiga.