Seks ja linn
Sex and the City: The Movie
Manhattan, hoia alt! Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) on tagasi, tuues endaga kaasa senisest veelgi keerukamad inimsuhted, efektsemad kostüümid ning rohkem kalleid kingi, kui enamus naisi elu jooksul kanda jõuaks.
"Seks ja linn" on teravmeelne ja teravkeelne romantiline komöödia, mille aluseks samanimeline menuseriaal. Peaosades endiselt Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ja Cynthia Nixon. Lisaks neile teevad kaasa Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler ja Jason Lewis ning Oscari-võitja Jennifer Hudson ("Dreamgirls"). Lavastaja ja stsenarist on Michael Patrick King, üks menuseriaali loojatest.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Seks ja linn
Moderator: Meeskond
Kusjuures käisin just kolmapäeval vaatamas.
Varem olen sarja vaadanud, ning kuna see melu mis selle ümber käis lõpuks pani nii filmi huvitama, et läksingi ja vaatasin ära (varem kui ise arvasin).
Üks korralik naistekas, palju häid Samantha nalju, Seks& Linna fännidele loomulikult täielik maiuspala. Mul endal oli filmi jooksul kohti, mis nii väga ei meeldinud. Mul on peaaegu iga filmiga nii, et tervik film ei meeldi kunagi, alati on kohti mis pole nii väga meeldinud või kus on venima hakanud. Siin oligi see kurb osa, aga kui see välja arvata, siis oli väga hea film.
Varem olen sarja vaadanud, ning kuna see melu mis selle ümber käis lõpuks pani nii filmi huvitama, et läksingi ja vaatasin ära (varem kui ise arvasin).
Üks korralik naistekas, palju häid Samantha nalju, Seks& Linna fännidele loomulikult täielik maiuspala. Mul endal oli filmi jooksul kohti, mis nii väga ei meeldinud. Mul on peaaegu iga filmiga nii, et tervik film ei meeldi kunagi, alati on kohti mis pole nii väga meeldinud või kus on venima hakanud. Siin oligi see kurb osa, aga kui see välja arvata, siis oli väga hea film.
-
Immagination
- Sõrmuste Isand

Väga hea ja glamuurne film. Seks ja linn oma endises headuses.
Soundtrack ka igati tasemel!
8/10
Soundtrack ka igati tasemel!
8/10
Last edited by Immagination on 22. December 2008, 18:36, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Ma olen seda juhtumisi kaks korda vaadanud, korra lennukil ja teisel korral välismaal sunniviisiliselt igavuse kätte suremise vältimiseks. Ei ütleks, et oleks kuigi halb olnud, kõlbas kah. Naeruväärselt pikk ta muidugi oli, kuid tegelased olid jätkuvalt sama vahvad kui neile aluse pannud seriaaliski. Seksi ennast oli üllatavalt vähe, alguses mõtlesin veel, et lennukil näidatud versioon oli mudilastest pardalolijaid arvesse võttes kuidagi lühemaks lõigatud, kuid hiljem üle vaadates avastasin, et ega seal suurt midagi vänget polnudki... mitte, et mul oleks vaja olnud nonstop kebensit näha - lihtsalt üllatas.
5/10
5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Seks ja linn
Zinera wrote: Seks ja linn
Sex and the City: The Movie
Manhattan, hoia alt! Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) on tagasi, tuues endaga kaasa senisest veelgi keerukamad inimsuhted, efektsemad kostüümid ning rohkem kalleid kingi, kui enamus naisi elu jooksul kanda jõuaks.
"Seks ja linn" on teravmeelne ja teravkeelne romantiline komöödia, mille aluseks samanimeline menuseriaal. Peaosades endiselt Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ja Cynthia Nixon. Lisaks neile teevad kaasa Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler ja Jason Lewis ning Oscari-võitja Jennifer Hudson ("Dreamgirls"). Lavastaja ja stsenarist on Michael Patrick King, üks menuseriaali loojatest.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
See on minu kõigi aegade üks lemmikfilme. Ma arvan, et Sarah Jessica Parker oli uhke. Armastasin ka teist osa, kuid esimene on lihtsalt hämmastav.