Eesti kummitused
Moderator: Meeskond
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Eesti kummitused
Mida arvate uuest Eesti sarjast "Eesti kummitused", mida näitab kolmapäeviti kell 20:30 Kanal2. Kuigi pole veel sarja näinud, arvan, et sellest tuleb väga hea sari.
Matkamine saab taas populaarseks eestlaste hulgas nüüd 
Eks ta üks saast tuleb nagu Kanal2-l ikka kombeks on. Eriti veel arvestades seda, kes saatejuht on. 
Last edited by eerik on 11. June 2008, 11:09, edited 1 time in total.
Kui ma nägin reklaamist, et selline saade tuleb, siis ma olin: "Isssand jumal!!!" ja kui ma veel nägin, kes saatejuht olema hakkab...
Einoh, pole midagi öelda. See on ju tavaline, et suviti näidatakse teles sellist s*tta, et jah..Kõik need "suveprojektid", "Laulge kaasa" jne. Kunagi oli ju TV3 peal ka mingi tobe hookus-pookus saade.
Minu meelest lihtsalt naeruväärne teha terve saatesari mingitest "kummitustest" ja pendlikeerutajatest
Einoh, pole midagi öelda. See on ju tavaline, et suviti näidatakse teles sellist s*tta, et jah..Kõik need "suveprojektid", "Laulge kaasa" jne. Kunagi oli ju TV3 peal ka mingi tobe hookus-pookus saade.
Minu meelest lihtsalt naeruväärne teha terve saatesari mingitest "kummitustest" ja pendlikeerutajatest
- LiveForThis
- Ristiisa

- _eesti999_
- Bond, James Bond

-
trintsu111
- Sõrmuste Isand