Pole nagu mingit kindlat, üldiselt hakkab rohkem 1960datest, 1980dates on palju lemmikuid ja sealt edasi ka. Aga mõned pakuvad ka vanematest huvi, kuidas kunagi.
Minul on näiteks raske seda otsust, teha kuna aastakümnes on tehtud häid filmid. Mina siis olen kahe vahel.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Enamik filme, mida ma vaatan, on 80ndatest või 90ndatest, peale selle on ka suht palju 21. sajandi kraami. Samas vaatan 60ndatest ja 70ndatest pärit exploitation kraami ja mõningal määral ka vanu klassikuid, mis jäävad 50ndatesse ja sellest eelnevatesse dekaadidesse. Kuigi mu lemmikud on ikkagi 80ndad, 90ndad ja 21. sajand (siin tuleb pasa seest õiged teosed välja koukida).
Põhiliselt valin filme, mille ilmumisaasta on hiljutisem kui 1969, kuna millegipärast on tekkinud arusaam, et alates 1970ndatest tehtud filmid on "uued" ja kõik varasem vähemal või rohkemal määral ajale jalgu jäänud. 50ndad-60ndad lähevad iseenesest ka kaubaks, aga sel juhul peab olema eelnev huvi mingi konkreetse tegelase või näitleja vastu. Tummfilme (ehk pre-30ndad) väldin kategooriliselt ja mustvalgete osas olen lihtsalt väga skeptiline. 1980ndad on igatahes lemmikperiood.