Ralf wrote:Selle headeri (kas bänner ei käi mitte reklaami kohta?) jaoks võiks ju ka teha kompositsiooni vanadest klassikalistest filmidest, siis ei oleks jamasid uue filmihooaja puhul vajaliku muutmisega ja "The Exorcisti" Regani pilti nähes tunduks see foorum mulle esmakordse külastajana igati kvaliteetsem kui Ben Stillerit silmates.
olen sellega nõus
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
templates/filmiveeb/images/veebruar.jpg Liiga suur sai? Filmide valik on norm muidu, olen peale School for Scoundrels kõiki näinud. või oot mis film see viimane Jude Law'ga on?
see oli testimisel. Praegu panin sellise. Kuidas meeldib idee, et iga kuu neid vahetama hakata? Vahel mitmefilmiline, vahel ühe kindla filmi temaatikaline. Alustaks "Kariibi mere piraatidega" siis
Pirates nüüd. Iga kuu võiks vahetada. Värskendab asja! Ma olen tavaliselt oma blogis pannud bännerisse pilte tulevatest filmidest. Dark Knight fänne siin jaguks nt.
Kaido wrote:Kuidas meeldib idee, et iga kuu neid vahetama hakata?
See on kah hea idee Mis aga näiteks sellisest arva(d/te), et iga kuu alguses siis panna foorumi logoks käesoleva kuu ühe kõige oodatuma filmi logo. (väike näide siis ka juurde: näiteks juuni kuu ajal võiks olla seal "The Prince Caspian'i" logo, juuli kuus "The Dark Knight'i" logo, jne.) Väike promo siis filmile
Piraadi oma on praegu kuidagi jube tühi. Tundub nagu lõpetamatta projekt.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
kigents wrote:Kui juba asi piraatide peale läheb, siis äkki sobiks rohkem midagi sellist..
See näeb tõesti parem välja. Rohkem tegelasi ja korralik taust. Huvitavam ja terviklikum kui praegune.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
foorumile tegi cochrane uue ja ilusama. Ise tegin lehele uue ja laheda, aga selle paigaldamine läks untsu praegu. Praegu lähen nädalaks reisile, tagasi tulles proovin uuesti seda korda seada.