Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik
Moderator: Meeskond
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
On aasta 1957, Külm sõda on täies hoos. Seiklejast ajalooprofessor Indiana Jones (Harrison Ford) pääseb koos oma abilise Maciga (Ray Winstone) napilt eluga kokkupõrkest kurjade Nõukogude agentidega. Indy eesmärgiks on üks ajaloo silmapaistvamaid arheoloogilisi leide, Akatori kristallpealuu, mis on tekitanud läbi aegade inimestes imetlust, ebausku ja hirmu. Mees võtab suuna Peruu kaugeimatesse kolgastesse, kus asub hulgaliselt iidseid haudu, kadumaläinud seiklejaid ning väidetavasti ka kullast linn. Indy saab oma kaaslastega peatselt aru, et lisaks neile jahib müütilist eset ka Nõukogude eriüksus, mida juhtiv Irina Spalko (Cate Blanchett) ei kohku tagasi millegi eest. Eriti käsoleval juhul, kui on alust arvata, et kristallpealuu omanik võiks valitseda maailma… kui suudaks vaid avada selle saladused.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
On aasta 1957, Külm sõda on täies hoos. Seiklejast ajalooprofessor Indiana Jones (Harrison Ford) pääseb koos oma abilise Maciga (Ray Winstone) napilt eluga kokkupõrkest kurjade Nõukogude agentidega. Indy eesmärgiks on üks ajaloo silmapaistvamaid arheoloogilisi leide, Akatori kristallpealuu, mis on tekitanud läbi aegade inimestes imetlust, ebausku ja hirmu. Mees võtab suuna Peruu kaugeimatesse kolgastesse, kus asub hulgaliselt iidseid haudu, kadumaläinud seiklejaid ning väidetavasti ka kullast linn. Indy saab oma kaaslastega peatselt aru, et lisaks neile jahib müütilist eset ka Nõukogude eriüksus, mida juhtiv Irina Spalko (Cate Blanchett) ei kohku tagasi millegi eest. Eriti käsoleval juhul, kui on alust arvata, et kristallpealuu omanik võiks valitseda maailma… kui suudaks vaid avada selle saladused.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Ristop on 11. May 2008, 14:32, edited 1 time in total.
Who needs reasons when you've got heroin.
- Cagefactor
- Bond, James Bond

- lostinthemist
- Ristiisa

Filmi esimene pool oli tasemel ja meeldis väga aga siis käis mingi krõps ja keeras jamaks ära, näiteks külmkapp, tarzan ja grand finale kuldlinnas. Millegiga pakuti ikka üle.
Soovitan vaadata Indy sõpradel aga minu arust olid esimesed kolm osa peajagu viimasest filmist üle. Hea uudis oli see, et H.Ford juba vana mehena sai siiski päris hästi hakkama ja võlus vaatajaid oma sarmiga ja juba tuttava huumoriga.
7/10
Soovitan vaadata Indy sõpradel aga minu arust olid esimesed kolm osa peajagu viimasest filmist üle. Hea uudis oli see, et H.Ford juba vana mehena sai siiski päris hästi hakkama ja võlus vaatajaid oma sarmiga ja juba tuttava huumoriga.
7/10
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
Oioioioi, kui suur pettumus see film oli. Ootasin kordades rohkem sellest. Terve ülesehitus oli nõrk. Sisu jäi kesiseks, terve film oli
5.5/10
Tegelt peaksin vähem panema, kuid jääb nii hetkel...
see häiris nagu väga. Lisaks olid ülimõttetud CGI üritused, mis selle ehtsa Indiana Jonesi tunde ära võtsid. Tegelased olid enamjaolt lahedad, though. 21.sajandil ei tohiks enam teha järgesid vanadele headele seiklusfilmidele. Samuti ka remake'i...Harrison oli tubli, ikka jaksas, kuid järg oli küll väga nõrk...tulnukate peale üles ehitatud
5.5/10
Tegelt peaksin vähem panema, kuid jääb nii hetkel...

Forza wrote:Sisu jäi kesiseks, terve film olisee häiris nagu vägatulnukate peale üles ehitatud
Sama siin. Sellele filmi üles ehitamine on mulle alati tobeda mulje jätnud.
See on ainuke Indiana Jones'i seiklus, mida olen algusest lõpuni näinud. Tavaliselt on nii, et kui telekast tuleb, klõpsan kuskile mujale või teen midagi muud. Aga kuna midagi muud teha polnud, siis läksin kinno seda filmi vaatama..ja polnudki nii õudne, kui ma kartsin
Minu jaoks film, mida vaadata siis, kui midagi muud teha ei viitsi. Seiklust oli küll, nii et päris magama ei jäänud, aga ülmulje oli kuidagi cheesy paraku.