Yamanu wrote:Lord of the rings 2)Star wars 3)Maatriks
Kas sa mõtled Star-Wars´i vanemat triloogiat (4-6) või uuemaid osi (1-3).
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
Yamanu wrote:Lord of the rings 2)Star wars 3)Maatriks
Kas sa mõtled Star-Wars´i vanemat triloogiat (4-6) või uuemaid osi (1-3).
Vanemat, 4 , 5 ja 6. Enim meeldis mulle neljas... kuigi... Kõik olid väga väga mõnusad vaadata. Ja varsti vaatan ka 1,2,3 ka ära... väiksena sai midagi vaadatud... aga ei mäletanud star warsist suht midagi... Nüüd tõmbasin blurayripid... 4 5 ja 6 oli lausa lust... Kuuldavasti pidavat uuem triloogia imema... nii et pole midagi head loota... aga eks huvitav vaadata ikkagi!
Viimati vaadatud triloogia: "Matrix" saab minu poolt päris kõrge hinde tänu oma esimese osa üliheale vaimukusele ja kaasahaaravusele, teised osad on lihtsalt saba, mille alusel siis nimetada seepi triloogiaks, olgu siis triloogia, tegelikult on Matrix I üks hea film aga triloogiaid pole minu arust üldse väga häid veel tehtud, lihtsalt väsitakse ära ja ei ole sellist energiat, et kolme filmi pikkust menukat süžeed teha. Film ilma süžeeta on aga jama! "Lord of the Rings" on küllalt hea film-muinasjutt mis konkureerib Harry Potteri lugudega. Ma ei laskuks siinkohal kummagi eelistamisele, sest tegelkult eelistan ma ainult süžeeliselt valmis teoseid, kus filmi tegemisel on lähtutud kindlast libretost, kus teosel on olnud kindel algus ja lõpp. Paljud filmid, eriti mitmeosalised teosed on muutunud lihtlabaseks seebiks, sest kopeeritakse ainult käitumist, suhteid ja maneere. Osatäitjatel pole isegi teksti, mida pähe õppida!
"Fellowship of the Ring" on fantastiline - maagiline, lummav, kaasahaarav, seiklusrohke, fantaasiarikas. Teine osa on otsekui esimese vari ja kolmas... mida paganat? Muud seal polegi kui mõõkadega vehkimine ja 17 lõppu (ma ei tea, kas seal nii palju on, aga niiviisi Kevin Smith väidab)! "Fellowship" on mul DVD peal olemas ja triloogia kokkusaamise mõttes võiks ka teised osta, aga vaevalt ma neid vaatama kipun.
Minu jaoks on jätkuvalt parim triloogia Star Wars IV-VI ja mul ei tule pähe ühtegi asjalikku konkurenti. Viimasel ajal on ka Indy meeldima hakanud. "The Matrix" mitte, kuna "Reloaded" oli keskpärane ja "Revolutions" ajas lausa nutma. Mulle istub "The Matrixi" puhul just urbanistlik environment ja kolmandas osas oli see nullilähedane. Zion pole üldse huvitav.
Soprano wrote:Parim triloogia on Lord of the Rings.
Kahju küll, aga nii see on. Kõik need Oscarid, kassatulu, production quality - LotR on nagu üks suur monoliit. Olgu The Godfather kui klassikaline tahes, tehnilise külje pealt ei tee ükski filmikolmik sõrmusele ära.