Vaenlase Tagalas-Film oli väga hea...ei uskund et Wilson nii hästi mängib.Väga hea action oli.Kuigi oli imlik natuke et mingi kõik lasevad ja see ei saa üldse pihta aga vahet pole...
Enigma - Mine võta nüüd kinni, kas on ilgelt hea film või täielik saast. Ma enda arvamuse jätaks kuskile sinna vahepeale. Pealkirjast (Enigma) oli veidi mööda pandud, kuna film ei käsitlenud otseselt Enigmat, vaid edasiarendust ning isegi seda suht vähe. Põhirõhk oli mingile olematule mõrvale pandud. Seevastu jällegi näitlejatöö Kate Winslet'i ja Dougray Scott'i poolt oli väga nauditav ja aitas kogu filmile kaasa. Arvestades, et ma selle filmi eest vaid paarkümmend krooni välja käisin, siis kokkuvõttes võib rahule jääda küll. (7/10)
Viimati vaatasin... hmm... Simpsonite muuvit vist, õige mitmendat korda. Selline mõnus tüdrukuteõhtu oli. Meeldis ikka, ehkki esimesel korral oli loomulikult huvitavam
American Pie: Betahouse. Päris lõbus film oli tglt, aga olin veits skeptiline enen vaatamist, sest kuna see on juba seitsmes(!) osa sellest seeriast, ning ei ole pmst seotud esimese kuni kolmanda, aga täitsa tore vaatamine oli, meeldis. 6/10
Soliidne lõpp Ori saagale, kuid pisut liiga äkiline tegevustik ja Stargatelikult hiiglaslikud õnnega koos olemised ja üle noa tera pääsemised võtavad maksimumpunktidest 2 punkti alla. Tunduvamalt eepilisem kui seriaal, kuigi 7nda hooaja kaheosalist finaali "Lost City" ei suutnud see siiski ületada.
88 Minutes Alguses ei saand asjale pihta ja tundus t6eliselt mage film olevat aga kuidagi venitasin poole filmini ja siis läks asi p6nevaks ja kuni l6puni välja... aga jhh esimene pool filmist tundus nagu keegi oleks mind vägisi seda filmi vaatama pand... et siis seitse pika miinusega 7---/10