Filmide tuvastamise teema
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
"Maximum Overdrive". Stephen King ise lavastas. Parajalt alahinnatud film minu meelest. Sellest on ka uuem versioon "Trucks".
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Filmi nimi.
Öelge palun selle filmi nimi, kus üks suur must reka ajab ühte meest terve film taga. Igale poole jõuab järgi, nagu mingi thriller või õudukas. Väga kahtlane film oli igastahes.
Tänud.
Tänud.

- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Ma olen päris kindel, et see on Duel
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

üks vene multikas
okei siin arvatavasti selle põlvkonna inimesi eriti pole aa mul on tõesti vaja teada ühe asja pealkirja.
oli selline muinasjutulaadne lugu. mingi jahimees ( võis prints olla) satub kokku kahe karuga kes on tegelikult nõiutud ema ja tütar. Võib jällegi olla et mingid kuninglikust soost. või satub ta enne nende majja, kui nad inimesed on ja pärast kohtab karudena, ma täpselt ei mäleta. igatahes need karud vist lastakse maha. sellesse tütresse on ta muidugi armunud ka see jahimees või prints.
ma rohkem ei mäleta. üldse mitte midagi.
aga mis film see võiks olla.... Sojuzmultfilm kindlasti aga....? Ma tahan öelda kellelegi TBC´st pealkirja aga ma ei tea. väga vaja täpset pealkirja.
oli selline muinasjutulaadne lugu. mingi jahimees ( võis prints olla) satub kokku kahe karuga kes on tegelikult nõiutud ema ja tütar. Võib jällegi olla et mingid kuninglikust soost. või satub ta enne nende majja, kui nad inimesed on ja pärast kohtab karudena, ma täpselt ei mäleta. igatahes need karud vist lastakse maha. sellesse tütresse on ta muidugi armunud ka see jahimees või prints.
ma rohkem ei mäleta. üldse mitte midagi.
aga mis film see võiks olla.... Sojuzmultfilm kindlasti aga....? Ma tahan öelda kellelegi TBC´st pealkirja aga ma ei tea. väga vaja täpset pealkirja.
Ei viitsi uut teemat teha.
Igastahes, TV3'lt tuli kunagi film, mis näitas ühe helilooja elulugu. Ma olin kindel, et tegu on Beethoveniga, kuid guugeldades ja wikit uurides ei suuda ma leida seda õiget filmi, sest ma mäletan täpselt heliloojat mänginud näitleja nägu, ja teda ma ühelgi pildil ei näinud.
Miks just arvan, et Beethoven? Nimelt filmi lõpus langes heliloojale sama "needus" mis Beethovenile, ehk jäi siis kurdiks.
Äkki keegi mäletab? TV3 näitas isegi vist kaks korda, suhteliselt vana film ka, nii 60ndate-70ndate oma tundus.
Igastahes, TV3'lt tuli kunagi film, mis näitas ühe helilooja elulugu. Ma olin kindel, et tegu on Beethoveniga, kuid guugeldades ja wikit uurides ei suuda ma leida seda õiget filmi, sest ma mäletan täpselt heliloojat mänginud näitleja nägu, ja teda ma ühelgi pildil ei näinud.
Miks just arvan, et Beethoven? Nimelt filmi lõpus langes heliloojale sama "needus" mis Beethovenile, ehk jäi siis kurdiks.
Äkki keegi mäletab? TV3 näitas isegi vist kaks korda, suhteliselt vana film ka, nii 60ndate-70ndate oma tundus.
There was a HOLE here. It's gone now.
Priit wrote:Ei viitsi uut teemat teha.
Immortal Beloved (1994) http://www.imdb.com/title/tt0110116/ ?
-
ronaldkandla
- Teadmata kadunud

"surm jäämägede vahel"
probleem selles et ei leia kuskilt filmi kohta infot,tahaks teada kuidas on filmi ingliskeelne nimi
isegi filmiveebist pole leidnud,mitte kusagilt
aidake
isegi filmiveebist pole leidnud,mitte kusagilt
aidake
Surm jäämägede vahel
Kui sa mõtled seda filmi, mis meil 25 aastat tagasi kinos jooksis, siis selle nimi on "Orca", Richard Harrise ja Bo Derekiga peaosas.
-
ronaldkandla
- Teadmata kadunud

Veel juhtub imesid inglisekeelne nimi
oleks vaja teada selle filmi inglisekeelset nime
eestikeelne peaks olema "Veel juhtub imesid"
film põhineb tõestisündinud loo põhjal
Re: Veel juhtub imesid inglisekeelne nimi
ronaldkandla wrote:oleks vaja teada selle filmi inglisekeelset nime
Rohkem infot pole? Päritolumaa, mis keelne film on, värviline või miust-valge. Ligikaudne valmimisaeg?