pinda käib see kui ise ei suitseta aga kogu aeg puhutakse sulle seda nikotiini näkku,ma lugesin et selle suitsu sisse hingamine on isegi kahjulikum kui suitsetamine ise.
A tead mis kkssuur...Ma küsisin ükskord ühelt tuttavalt, et miks ta suitsetab, et mis mõnu ta sellest saab...Ta vastab, et see on lihtsalt selline harjumus, et võtab suitsu, paneb põlema...Ja seda ütles ka, et suitsetamine rahustab maha
Kaisukaru wrote:A tead mis kkssuur...Ma küsisin ükskord ühelt tuttavalt, et miks ta suitsetab, et mis mõnu ta sellest saab...Ta vastab, et see on lihtsalt selline harjumus, et võtab suitsu, paneb põlema...Ja seda ütles ka, et suitsetamine rahustab maha
Minu arvamus on selline, et suitsetamine ei tee rahulikuks - hoopis nö. püsisuitsetajad muutuvad närviliseks kui nad suitsu ei tee.
Aga ise olen mitu korda proovinud, kuid oksele ajab ikkagi, ja üldse suitsetajaks ei kavatse hakata. Nõme asi üldiselt, aja ja raha kulu. Ja mis sa siis hing peale hakkad kui mõnes kohas ei saagi suitsetada , siis vaesed inimesed kannatavad .
Milleks suitsetada ? Oma tervise rikkumine + raiskad veel raha kah selle peale.. Olgu.. Kui sa tõmbad päevas mingi 1 suitsu kuni 2 suitsu, siis pole veel midagi .. ag kui oled mingi ahelsuitsetaja, kes tõmbab päevas mingi 1-2 pakki siis see inimene ei ela eriti kaua ;) :shock: Ise ma loomulikult ei suitseta.. Juba sellepäarst, et olen alaealine.