Mis kontserte/festivale see aasta külastate ?
Moderator: Meeskond
Käisin Kornil. Mu arust oli väga hull. Polegi varem sellisel suuremal rokk kontserdil käind, kus oleks ennast higist läbimärjaks rokkind. Väga kõva kontsert igatahes. Olin ühe suure moshpiti ääres, kus särkideta vennad hullu panid. Ei hakkand kampa lööma. Vahepeal oli heli kahtlane, just Daviese sõnadest ei saanud aru, aga kui vaadata netist eilseid videosid, siis kaugemal tundus nagu parem heli. Muidugi kõrv oli ka haigelt lukus, niiet kuulsin aind ennast rääkimas.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- _eesti999_
- Bond, James Bond

Nagu eilsest Postimehest võisite lugeda annab Metallica oma ainukese Baltimaade kontserdi Riias, 20. juulil. Üritus toimub Skonto staadionil, mis on üks räämas mõttetu koht ning mahutab umbes 29 000 inimest. Käisime seal tööl Aerosmith'iga seoses ja kuigi ma kontserti ennast ei näinud rohkem kui pool tundi, ei soovita ma istekohta soetada, sest istmed on seal suhteliselt ebamugavad.
Postimehe sõnul lähevad piletid müüki 10. märtsil nii Eestis, Lätis kui ka Leedus ja otsa saavad nad esimese päeva jooksul, kui mitte esimese tunniga.
Postimehe sõnul lähevad piletid müüki 10. märtsil nii Eestis, Lätis kui ka Leedus ja otsa saavad nad esimese päeva jooksul, kui mitte esimese tunniga.
Rabarocki esimesed esinejad kinnitatud!
http://www.rabarock.ee/
Danko Jones on päris hea, olen üht plaati kuulanud. Kotiteollisuus on siga hea bänd ja Los Bastardos Finlandeses jättis Aerosmithi soendajana Riias väga hea mulje. Loodan, et nendele lisandub midagi veelgi paremat.
Dimmu Borgir võiks tulla või kui Rabarock ei sobi, siis Hard Rock Laagrisse.
Danko Jones on päris hea, olen üht plaati kuulanud. Kotiteollisuus on siga hea bänd ja Los Bastardos Finlandeses jättis Aerosmithi soendajana Riias väga hea mulje. Loodan, et nendele lisandub midagi veelgi paremat.
Dimmu Borgir võiks tulla või kui Rabarock ei sobi, siis Hard Rock Laagrisse.
- Cagefactor
- Bond, James Bond

Hülss wrote:Nagu eilsest Postimehest võisite lugeda annab Metallica oma ainukese Baltimaade kontserdi Riias, 20. juulil. Üritus toimub Skonto staadionil, mis on üks räämas mõttetu koht ning mahutab umbes 29 000 inimest. Käisime seal tööl Aerosmith'iga seoses ja kuigi ma kontserti ennast ei näinud rohkem kui pool tundi, ei soovita ma istekohta soetada, sest istmed on seal suhteliselt ebamugavad.
metallica pealehel pole küll märgitut et nad tulevad riiga.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Lisandunud on Lou Reed 11. juulil Suurhallis, Slayer 1. juulil Messikeskuses ja Busta Rhymes 18. mail Überblingenis.
Ma saan aru miks Slayer Eesti Näituste Messikeskuses esineb, aga sellest ma ei saa aru miks Busta Rhymes kuskil sitases klubis üles astub, kui ta suudaks vabalt Suurhalli välja müüa. Suurhallis toimub aga kahjuks mingi Judo võistlus samal päeval.
Ma saan aru miks Slayer Eesti Näituste Messikeskuses esineb, aga sellest ma ei saa aru miks Busta Rhymes kuskil sitases klubis üles astub, kui ta suudaks vabalt Suurhalli välja müüa. Suurhallis toimub aga kahjuks mingi Judo võistlus samal päeval.
deem, kuidas ma oleks Bustale tahtnud minna
aga miks ta kurat peab klubisse minema. arvatavasti on vanusepiirang peal ja ma ei ole 18, nii et suht pask. Ja 700 klubilaivi eest on ka veidi palju välja köhida, kuigi see mulle nii suureks takistuseks polekski. ja 18 mai on ka suht kindlasti juba kinni mul. nii et arvatavasti jääb see üritus minu jaoks ära.
Aastaid juba kuuland teda. Olid ajad, mil sai ta esimesed albumid endale soetatud ja ruttu ta muusikast sõltuvusse jäädud. See laiv oleks nagu täideläinud unistus olnud.
Aastaid juba kuuland teda. Olid ajad, mil sai ta esimesed albumid endale soetatud ja ruttu ta muusikast sõltuvusse jäädud. See laiv oleks nagu täideläinud unistus olnud.