to daegwyn, kas sa ei tea, et pitt, cruise, depp jms. kasutavad kõik mingit n.ö. nooruse eliksiiri, loomulikult ei ole selle abil võimalik jääda igavesti nooreks, aga see takistab kortsude tulemist, uuendab näonahka, ja tagab super väljanägemise. üks laar maksab umb. 2000 dollarit
No tee mis tahad, aga meeldib kohe kõvasti, olen vist imelik, kohe kuidagi Depp'ist üle ega ümber ei saa. Kõik vanemad filmid on juba ära vaadatud, isegi mitmeid kordi, nüüd peab siis ootama neid kõige uuemaid, mida veel tehakse või tegema hakatakse :twisted:
Mullegi Depp KOHUTAVALT meeldib Pole näinud kõiki tema filme...Ainult väheseid...Aga nohh, kui tuleb tuju mõni laenutada siis võtaks mõne Deppi filmi...Oskate midagi soovitada? Neid filem pidi tal päris palju olema...26 kui ma õigesti mäletan.
Maailma parim näitleja! Mul mingi kolmkümmend lemmiknäitlejat, aga tema on alati kõige parem ta suudab alati mu naerma panna ja ma mitu korda teda unes ka näind. ops: Ta ikka megamegamega ilus ja hea näitleja!Mul ei jätku isegi sõnu.Lihtsalt PARIM! :wink:
Kaisukaru wrote:Mullegi Depp KOHUTAVALT meeldib Pole näinud kõiki tema filme...Ainult väheseid...Aga nohh, kui tuleb tuju mõni laenutada siis võtaks mõne Deppi filmi...Oskate midagi soovitada? Neid filem pidi tal päris palju olema...26 kui ma õigesti mäletan.
Kokaiin Kariibi Mere Piraadid Edward Käärkäsi Elm Streeti Luupainaja Saaga Once upon a time in Mexico(vaata kindlasti ära, üks parimaid.) Salajane Aken Otse Põrgust Legend peata ratsanikust Ãheksas värav Lahkumine Las Vegasest Donnie Brasco Ed Wood