Parima filmi Oscari võitis "Ei ole maad vanadele meeste
Moderator: Meeskond
Parima filmi Oscari võitis "Ei ole maad vanadele meeste
Parima filmi Oscari võitis "Ei ole maad vanadele meestele"
Los Angeleses toimunud Oscarite jagamisel, mis toimus juba 80. korda, võitis parima filmi Oscari vendade Coenide lavastatud krimidraama "Ei ole maad vanadele meestele". Kokku võitis film 4 Oscarit.
T?ielikku uudist loe siit
Los Angeleses toimunud Oscarite jagamisel, mis toimus juba 80. korda, võitis parima filmi Oscari vendade Coenide lavastatud krimidraama "Ei ole maad vanadele meestele". Kokku võitis film 4 Oscarit.
T?ielikku uudist loe siit
Hoidsin Cotillardile pöialt ja olin täiesti kindel, et ta selle Oscari saab. Vaeseke oli ise aga nii üllatunud, et ei saanud eriti sõnagi suust. Kuigi vast mitte nii kindel kui Day-Lewise puhul, sest tema võit oli kindlam kui surm ise. Teistel ei olnud lootustki see aasta.
Bourne Ultimaatumi võidetud Oscarite üle oli ka ääretult hea meel ja ka Atonement'i parima originaalmuusika eest saadud kuldmehike oli vägagi ära teenitud.
No Country For Old Men on aga siiani nägemata kahjuks. See viga tuleb mul kiiremas korras joonde ajada.
Bourne Ultimaatumi võidetud Oscarite üle oli ka ääretult hea meel ja ka Atonement'i parima originaalmuusika eest saadud kuldmehike oli vägagi ära teenitud.
No Country For Old Men on aga siiani nägemata kahjuks. See viga tuleb mul kiiremas korras joonde ajada.
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Hülss wrote:Hoidsin Cotillardile pöialt ja olin täiesti kindel, et ta selle Oscari saab. Vaeseke oli ise aga nii üllatunud, et ei saanud eriti sõnagi suust. Kuigi vast mitte nii kindel kui Day-Lewise puhul, sest tema võit oli kindlam kui surm ise. Teistel ei olnud lootustki see aasta.
Ma ise vaatasin ka "no country for old meni" alles paar päeva tagasi ära
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

hau wrote:Forza wrote:@ Hülss. Olen sinuga nõus, et Atonement oli muusika eest auhinda väärt. Nii head muusikat pole ammu ühes filmis näinud...
..kuulnud. Ja kui ammu on ammu, sest eelmise aasta parim muusika kahtlemata TWBBs.
Nõustun igati! TWBB muusika meeldis mulle esimestest jõulistest nootidest ja see oli minu jaoks väga võimas!
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond