Elijah Wood

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Elijah Wood

Post by Asko »

Elijah Wood
USA, Iowa (28.01.1981)

Elijah Jordan Wood sündis 1981 aastal USA-s, Lowas. Tal on õde ja vend, kelle nimedeks Hannah ja Zack.
Tema näitlejakarjäär algas väikeste telerollidega ja kasvas kiirelt üle suurteks rollideks. Esimene arvestatav film, kust ta mängis oli 1990 aastal valminud "Avalon". 1998 aastal sai Eliah rolli suures kassahitis "Deep Impact", kust algaski mehe tähelend. Järgmine suurem projekt, milles Eliah osales oli "Lord of the Rings" triloogia, kus tema täita oli Frodo osa.

Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Will Turner
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Will Turner »

Jah.Frodo.Norm näitleja
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Tegelikult pole Woodil viga midagi, ise nägin teda esmalt LOTR'i esimeses filmis ja ta erilist muljet ei jätnud, aga peale filme nagu "The Good Son" ja "Green Street Hooligans" olen sunnitud tunnistama, et poiss oskab küll. Sama oli ka Leonardo DiCaprio'ga, kellest mu arvamus paranes alles peale "This Boy's Life" ja "The Basketball Diaries" nägemist.
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

The Good Son ajas mul küll ihukarvad püsti. Ja ma pidin kogu aeg filmitutvustust piiluma, et kui vana ta ikka on? misasja? issand jumal. ta on hästi hingega asja juures. mingil hetkel võib selline sisseelamine küll hakata ka halvasti mõjuma..... kahjuks ta on umbes nagu Michael J Fox, midagi pole parata - lühemat sorti inimesele kel selline pisut lapselik välimus lihtsalt ei jagu alati neid rolle mida ta suudaks mängida. aga kui õnneks läheb..... mulle meeldis et ta pärast Frodot mängis selliseid "pahasid poisse". kogu aeg otsib ennast....
uhh, minu meelest siiski lühikesi näitlejaid diskrimineeritakse ka.
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

minu meelest täitsa hea näitleja.
eriti meeldis filmis green street hooligans
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Keegi teab kui lühike ta siis on ?
Ta isegi meeldis mulle lotris, üldiselt oskab ta näidelda küll.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

frodona oli küll päris hea. sin city roll oli ka minu arust selline normaalne, sest ta ei pidanud üldse näitlema ja ma oleks ise ka selle rolli väga hästi välja mängind. :D
ja siis selle culkiniga oli tal ka mingi film , kes näind, need teavad. seal oli tal näitlemine suht tip-top.
plika96
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by plika96 »

Hmmm...Üldiselt ta näeb väga väga inetu välja...Ei taha filme,kus tema mängib nähagi...TA ON RÕVE :x Oksele ajab:S
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

plika96 wrote:Hmmm...Üldiselt ta näeb väga väga inetu välja...Ei taha filme,kus tema mängib nähagi...TA ON RÕVE :x Oksele ajab:S

Väga lahe kommentaar :D
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

plika96 wrote:Hmmm...Üldiselt ta näeb väga väga inetu välja...Ei taha filme,kus tema mängib nähagi...TA ON RÕVE :x Oksele ajab:S

kui nii kergesti oksele ajab oled vist rase.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Reinuvader Rebane wrote:

Elijahist! :D
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

kas ma nägin mingist kavast et mingi aeg tuleb kuskilt kanalilt green street hooligans...väga selge jutt jah?
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Reinuvader Rebane wrote:

Need tänapäeva 11-12 aastased üldiselt ütlevad ''MA HAKKAN OKSELE'' iga väiksemagi asja pärast. Kui korralikult ei osata ära põhjendada miks mingi asi ei meeldi, siis see on kohe tagavara lause.
minaolensina
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by minaolensina »

Elijah... päris suured sinised silmad, või mis? :)) tegelikult ta on mu lemmik näitleja. Mitte ainult välimuse pärast aga ta näitleb üli usutavalt. Jaa.. kui tema nutab filmis nutan minagi, kui tema naerab siis minagi :P pst.Tõsiselt kena noormees. Ja noorena oli ka ta armas ^^. Esimest korda ma nägin teda "The Good Son"is. Siis ta avaldas tõsiselt mulje.Kohe jooksin poodi ostma DVD ja siiamaani vaatan seda filmi peaaegu iganädal.Olen vist segi :$ . Ma olen nii palju ta filme kanalitel näinud aga pole sellele tähelepanu kahjuks pööranud. :/ Nüüd küll pööran. Ja see oleks super kui "Green Street Hooligans" tuleb eesti kanalite ette. ;)
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

crap vist oli juba ära...või oota... ei maitea
Post Reply