Mulle küll meeldib. Väga stiilse ja kihvti mulje jätab. Kurdeti ka selle üle, et pealkiri on liiga keeruline; kuid sellel pidi olema seos midagi filmis toimuvaga.
Kuna Quantum on mingi asjandus filmis, siis otsustatigi panna kokkuvõtvalt selline lühike pealkiri. Vajab harjumist, aga ausalt öeldes ma ei tahaks kuuldagi kuidas see tõlkes oleks olnud.
No pealkiri kõlab tõesti veidi kahtlaselt. A üldiselt on mulle kõik Bondi-filmid meeldinud, mõni vähem, mõni rohkem, üldiselt ikka positiivne. Seega ootan ka seda üsna suure huviga.
Minu tagumikku Bond 22'e pealkiri ei torgi. Quantum of Solace on täiesti öeldav ning küllatki arusaadav. Aja jooksul on olnud ikka märkimisväärselt hullemaid, kuid ka palju paremaid. Ning kui see on veel viide sisule (st eelmises osas lahti jäänud otsad) ning filmis on ka samanimeline organisatsioon ei leia enam mingit põhjust miskit etteheita.
Muidu paistab küll kõik picture-perfect - lavastaja, stsenarist - Purvisit ja Wade'i ma väga ei arvesta -, Bond, peavastane, Bondi-piigad ning muidugi kogu see uus - palju karmim, süngem, realistlikum ja sügavamasisulisem - Bondi universum meeldivad üliväga.