Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ise samamoodi "Phone Boothi" neljandat korda. Colin Farrell teeb hea rolli nagu ikka ja leidlikult on tehtud minimalistlik film väga pingeliseks. Kieferi hääl oli mõnus. Täna siis aga "Collateral", hea, et saan selle esimest korda ära vaadata ja seda veel TV3 vahendusel.
-sander-
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by -sander- »

"Telefoniputka" TV3 pealt. Jube, kui hea. Terve film ühes putkas, aga kruvitud nii põnevaks. Uskumatu.
9/10
Image
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by silx »

Ma vaatasin ka Phone Boothi ja olin seda ükskord näinud aga ei mäletand midagi.Mulle väga meeldis.Ja see paha tyyp oli ka väga lahe.

8,5/10 :))
Are You Watching Closely?
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

''Meet the Feebles''
Üllatavalt hea oli. Palju head kildu ja veidi splatterit kah. Koomilised karakterid ja kõik on nukud või kostüümides inimesed. Mulle igatahes meeldis :D

8/10
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Sai ka järjekordselt "Phone Booth" ära vaadatud. Ise poleks vist küll suutnud ühest telefoniputkast 1,5 tunnise pikkuse filmi valmis teha. Kiitused stsenaristile siinpool :P
8/10
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Btw, see filmiti kümne päevaga 8)
ImageImageImage
-sander-
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by -sander- »

Forza wrote:Btw, see filmiti kümne päevaga 8)

Heinaküüni ei taha minna? Ebanormaalne ju. :D
Image
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

Tegelikkult see on võimalik niimoodi. Põhilised steenid olid ümber telefoniputka.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

Eastern Promises - erakordselt suure huviga vaatan ma just selliseid filme, aga seekord pidin sutsu pettuma. Ei tõmmanud filmi sisse, ei veennud mind see film. Story oli isegi enam-vähem hea - kuna näitlejaid oli vähe, siis ei olnudki rõhutud maffiate vahelistele klaarimistele, vaid aetigi vaiksemalt asju. Saunastseen (kaklus) oli klass omaette. Muidu eriliselt meeldejäävaid kohti palju ei ole. Lõpust võis ka nüüd siis järeldada, et Londoni vene maffia võim jäi Scotland Yardi kätte(?)
(7/10)
plika96
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by plika96 »

Viimati vaatasin Mägedel on silmad...Väga hea film:)
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

Collateral
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

Michael Clayton - no lõpp võttis ikka lõpuks ilmet. Clooney ja stsenaarium muudavad selle filmi heaks. Lõpp päästis arvamuse sellest filmist, sest kohati kadus mõttelõng sootuks ja siis oli raske vaadata, õnneks sai kõik normaalse lahenduse..(8/10)
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Gone Baby Gone
Mitte just täielikult õnnestunud teos, kuid kõvasti üle keskmise. Vahepeal läks ikka päris heaks, aga kehvasid kohti oli ka üsna palju. Kokkuvõttes selline 6.5/10 film minu jaoks. 2007 top kümnes kohta küll ei leia, aga kuskil eespool ta siiski aseteseb (veel).
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

The Invasion - hoidis pinget algusest lõpuni üleval ja seda ma hindan üle kõige. Kidman ka tuntud hea näitleja, ei pidanud pettuma. Craig, noh, tal oli väiksem roll, aga andis tajuda küll. Ikka suht meeldis see film. (9/10)
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Goblin »

"Voroshilovi Laskur"

Ennem juba nähtud, aga mõtlesin et vaatan uuesti üle, ja see filmi halvemaks ei teinud. Tõsine vene klassika. 8/10
Maanteeviirus suundub põhja poole...
Post Reply