Videokogu
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

rezpekt wrote:hau wrote:KUNA SÜGISBALLI DVD TULEB?
Tahetakse vist veel üks kinoringlus sellele teha ja siis.
Ja veidi täpsemat infot ka. Sügisball on kinos Sõprus 22.-28. veebruar. Märtsis näidatakse tede muuseas ka Itaalias koos teiste väärtfilmidega. DVDle jõuab arvatavasti märtsi lõpus/aprilli alguses.
Sattusin üle pika aja kesklinna ja mõtlesin veidikene oma tulumaksu tagastuse tõttu süllekukkunud rikkusest ebaotstarbekalt ärapruukida... ostsin La Haine Ultimate editioni. Leidsin selle Rahva Raamatus kuhugile Jim Carrey ja Paris Hiltoni filmide vahele poogitult.
Väljalase ise on väga väärikas... nummerdatud limited edition (5776/10 000). Kolmel plaadil: film, lisad ja soundtrack. Mõnusas matis ja lakooniliselt tumedas metallkarbis.
Muidu oli seal veel väga ohtralt Lynchi filme - peaagu kõigil isegi mingid lisad -, ntks Twin Peaksi Definitive Gold Box Edition, Elephant Man, Wild at Heart ja asi, mille järgi kavatsen varsti minna (ja algselt mõtlesingi võtta, aga La Haine'i oli üks, kuid neid oli suht ohtralt), 2-disciline Mulholland Drive - mingi slipcase'i ja väikse raamatukesega.
Ülistiilne 7-disciline The Fly'de kogumik oli ka. Hind ka muidugi vastav.
Väljalase ise on väga väärikas... nummerdatud limited edition (5776/10 000). Kolmel plaadil: film, lisad ja soundtrack. Mõnusas matis ja lakooniliselt tumedas metallkarbis.
Muidu oli seal veel väga ohtralt Lynchi filme - peaagu kõigil isegi mingid lisad -, ntks Twin Peaksi Definitive Gold Box Edition, Elephant Man, Wild at Heart ja asi, mille järgi kavatsen varsti minna (ja algselt mõtlesingi võtta, aga La Haine'i oli üks, kuid neid oli suht ohtralt), 2-disciline Mulholland Drive - mingi slipcase'i ja väikse raamatukesega.
Ülistiilne 7-disciline The Fly'de kogumik oli ka. Hind ka muidugi vastav.
hau wrote:Rahva Raamatu filmipood on Eesti kõige parem ja kõige sitem filmipood. Valik on selline, et igat filmi tahaks, aga hinnad on sellised, et elu sees ei osta sealt filme. Huvi pärast küsin palju Twin Peaks maksis. Nägin videoplaneti filmipoes ka seda. Mingi 2000 alla kukub hind umbes?
Et jehh, hinnad on tõesti väga jõhkrad seal. Kohati siiski õnnestub mingeid üksikuid soodsaid asju ka leida. Tellides tuleb kogu asi koos transpordiga kokkugi oluliselt odavam, see on kindel.
Twin Peaks'le upita veel veidi juurde... 2500 oli vist see raha, mida nad nõudsid. Samas ega ma pole uurinud, et kui suur võit tellides muidu tuleks.
(edit: sootsaid - wtf keeleuuendus)
Last edited by Jolt on 28. February 2008, 02:33, edited 2 times in total.
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

Täna ostsin The Aviatori läksin poest mööda ja nägin kuidas see film oli allahinnatud ja DVD karbi peal säras mulle vastu suurelt 5 Oscari v6itja.. nii, et lihtsalt pidi ära ostma...
mad3in3stonia wrote:Täna ostsin The Aviatori läksin poest mööda ja nägin kuidas see film oli allahinnatud ja DVD karbi peal säras mulle vastu suurelt 5 Oscari v6itja.. nii, et lihtsalt pidi ära ostma...
Õigus, see on alahinnatud. Mulle väga meeldis ja rohkem kui MDB, niiet hoopis see oleks pidanud võitma bp oscari...

Forza wrote:mad3in3stonia wrote:Täna ostsin The Aviatori läksin poest mööda ja nägin kuidas see film oli allahinnatud ja DVD karbi peal säras mulle vastu suurelt 5 Oscari v6itja.. nii, et lihtsalt pidi ära ostma...
Õigus, see on alahinnatud. Mulle väga meeldis ja rohkem kui MDB, niiet hoopis see oleks pidanud võitma bp oscari...
Ta rääkis, et film oli allahinnatud ja ta kohe pidi selle ära ostma, mitte et see oleks alahinnatud...
Legalize IT!