ma olen teda näinud ka paljudes väikestes rollides ja ta on alati väga hea .... kuigi kõik ta tegelased on pisut tragikoomilised kuidagi rusutud veidrikud. mingi imelik moment igatahes on alati juures. paar korda olen ka mingisuguse "paha" rollis näinud. Kuberner Swann on teile ilmselt tuntuim roll. ja kas ta polnud ka kusagil James Bondis.....
Mehed Johnny Depp Heath Ledger Edward Norton Russell Crowe Alan Rickman Antonio Banderas James McAvoy Jeremy Irons Leonardo DiCaprio Al Pacino Robert De Niro Anthony Hopkins Gary Oldman Sacha Baron Cohen Geoffrey Rush Tom Cruise Brad Pitt Jude Law Hugh Grant John Cusack
Naised Nicole Kidman Christina Ricci Salma Hayek Kate Winslet Keira Knightley Eva Green Helena Bonham Carter Kirsten Dunst Evan Rachel Wood
Last edited by hobugreif on 15. August 2008, 17:30, edited 6 times in total.
Praeguse seisuga võiks öelda näiteks: Edward Norton Christian Bale Philip Seymour Hoffman Robert de Niro Daniel-Day Lewis Viggo Mortensen Javier Bardem pluss sitaks karakternäitlejaid. Johnny Depp ka, aga mul vaikselt juba imelik öelda, et ta üks mu lemmiknäitlejaid.
(lemmikkoomik on Ricky Gervais. Sai the Office uuesti vaadatud ja ma ei saa üle kui hullult hea to on. Kui hea David Brent on. Gervais ikka haige vana.
Jube raske vastata niimoodi. Aga kohe pähetorkavad nimed: Robert De Niro Al Pacino Edward Norton Anthony Hopkins Russell Crowe Johnny Depp Denzel Washington Michael Douglas Brad Pitt
(esimesed 4 põhivennad)
no ja naistest, kes parem ekraanil välja näeb ja paistab, tavaliselt siis: Nicole Kidman Julia Roberts Sharon Stone Cameron Diaz Uma Thurman Kim Basinger Halle Berry Kate Hudson
oeh, ühte kindlat lemmikut üüratult raske/võimatu määratleda, aga kuna De Niro ja Pacino hetkel väga tihedalt asjaga enam ei tegele, küll aga Norton, siis temal hoian kindlasti silma hoolega peal, väga stiilne vana. Naiste poole pealt Thurman, Berry, Kidman ja Hudson..