Forza wrote:Loodan, et streigist saadakse ruttu üle ja hakatakse kolmanda hooaja 13-ndast (?) osast edasi tegema...
Kui ma hästi aru sain, siis vist sellest streigist nad on juba tükk aega tagasi üle saanud, aga vahet nad peavad ikkagi ega tee edasi neid uusi osasid kolmandasse hooaega. Ju sellel seriaali loojal ideed otsa said, mida edasi teha
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Forza wrote:Loodan, et streigist saadakse ruttu üle ja hakatakse kolmanda hooaja 13-ndast (?) osast edasi tegema...
Siin pole enam midagi teha. Seriaali kolmas hooaeg jääbki 13-osaliseks. Vaid mõned üksikud (enamasti sitcomid) said hooajale pikendust. Prison Break jätkub sügisel.
7 hooaega oleks tõesti liiga palju, mina küll ei kujuta ette mille asjalikuga nad selle täita suudaksid nii, et sari jääks huvitavaks. Kuigi olen kindel, et isegi kui tuleks 7 hooaega siis ma vaataksin seda sarja ikkagi sama huviga nagu praegu. Kolmandaks hooajaks pole see mind veel ära tüüdanud ja iga osa on endiselt põnev.
Minu hinnang 9/10 ja selle 1 palli kaotas sari tänu oma senise sisu käigule. Ei taha TV3´st ette rutata aga sarja 3 hooajas on asju mis peaksid fänne pahandama/kurvastama.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
Kolmandast hooajast 4 osa vaadatud. Ega kurta ei saa, pinget hoitakse lõpuni laes ja asjad võtavad üha pöörasemaid pöördeid. Katsun lähimal ajal ka ülejäänud seni saadaval olevad osad ära vaadata. (Samas esimene hooaeg jääb ikkagi parimaks).
Shotgun wrote:Kolmandast hooajast 4 osa vaadatud. Ega kurta ei saa, pinget hoitakse lõpuni laes ja asjad võtavad üha pöörasemaid pöördeid. Katsun lähimal ajal ka ülejäänud seni saadaval olevad osad ära vaadata. (Samas esimene hooaeg jääb ikkagi parimaks).
Vaatasingi ainult esimest hooaega, siis kiskus asi nõmedaks, nagu mingis action filmis.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kolmas hooaeg kõik vaadatud praeguseks (13 episoodi). Ausalt öeldes, kui väga tahaks, siis selle 13ndaga saaks minu arvates joone mõneks ajaks alla küll tõmmata, lahtiseid otsi küll jääks veidi, aga igaühe fantaasia..