ei oska otseselt kohe öelda. Showtime on meie sõprusringkonnas selline vaste halvale filmile. Final Destination 2 ka. (sellepärast ei jõua kolmandat osa ära oodatagi : D) üldiselt on mul metsik eelarvamus nt XXX, the fast and the furious, stealth jms ossi-filmide suhtes. samas, tunnistan, ma ei ole ühtegi neist näinud. niiet ma ei peaks midagi rääkima. romantilised komöödiad ja romantilised draamad pole ka väga minu rida. mis sest et ma tüdruk olen. ja ossi-komöödiad ka mitte. homme lähen vaatan nt Big Momma's House 2. ma arvan, et see on hullem saast...
Neid filme ikka leidub tegelt, mida ealeski enam näha ei taha...aga viimasel ajal...ehk AvP-2 ja meet the spartans-need on ikka tõsiselt kehvad "teosed"
Suure filmiaustajana, ootab igaüks meist paroodiad, mis võiksid jällegi mõnele kassahittile koti pähe tõmmata ja teha seda väärilat. Eelmisel aastal välja tulnud Jason Friedberg'i & Aaron Seltzer'i film EPIC MOVIE oli küll alla igasuguste väärtuste. See pold isegi mitte naljakas, üks ainsaid filme, mille poole pealt kinni olen pannud ja enam mitte kunagi uuesti vaadanud.
Nähtud 2008. aasta filmide seas olid minu arust halvimad "10,000 B.C." ja "Speed Racer". Halvimaks järjeks pean "Rambot". Suurimaks pettumuseks võiks nimetada Shyamalani "The Happening'i".