It, hea, kuid lõpus natukene cheesy õudukas. Tim Curry tegi kindlasti ühe oma parima esituse. Geniaalne tegelaskuju Pennywise jääb mulle küll oma komöödiaga kauaks meelde. Kestis küll 3 h ja 12 min, kuid oli väärt. Esimene osa oli parem kui teine minuarust, aga see tuleb vist minu konservatiivsusest.
Igatahes igati hea film, mille peaks iga inimene vähemalt ühe korra ära vaatama..
Apocalypse Now(1979) üsna hea film oli, kuigi peaosatäitja ei meeldi. Oli vist sama näitleja kes Badlandsis mängis. Ei viitsi ka nimega kurssi viia end.
Rambo - Üllatas veidi. Päris algus oli üsna paljutõotav, selline birma rulett. Edasi hakkas soiku vajuma, aga kus lõpus ikka lihamassi lendas siia-sinna. Kusjuures ei olnudki võib-olla väga naeruväärne film nagu üsna paljudest kohtadest võib lugeda, Birmas teatud probleemid on, mida Stallone tahtis tingimata edasi anda inimestele ja ta ei teinudki seda seekord kummaski käes minigun, mis mõjunuks tobedalt. Samas, vanus ikka nii kõrge juba, et palja ülakehaga enam naljalt võsa ei raiu, nagu näha võis. Hinnet kuidagi raske panna, kahtlen 7 ja 8 vahel.. seega jääb vast 7,5/10.
"Eragon". Nii, kuna olen raamatu läbi lugenud jäi film natukene lahjaks. Usun, et kui poleks pooltesi fakte teadnud, oleks natukene labane olnud. Aga muidu oli ikka hea film ja mitte-tavaline-lohed-ja-sõdalased. Selline huvitav , vaadatav 7/10
Return of the Living Dead. Mõtlesin, et vaataks meelelahutuseks uuesti üle. Aja sai ilusti sisustatud ja kuigi olen näinud filmi päris mitu korda, oli nalja ja lusti jalaga segada. Tegelased on lihtsalt liiga head. 8/10.
Üks parimaid komöödiaid mida tean.Nalja sai parajalt ja Adam Sandler oli ka seal filmis väga hea.
9/10
No vabanda väga aga: The Waterboy = halb film Adam Sandler = halb näitleja.
Ma vabandan ka, et sa nii rumal ja sinisilmne oled. Maitsed on erinevad äkki. Mõnele ei lähe ainult eesti draamad peale. Ära tule siia ütlema, mis on halb ja mis hea...
Forza wrote:Ma vabandan ka, et sa nii rumal ja sinisilmne oled. Maitsed on erinevad äkki. Mõnele ei lähe ainult eesti draamad peale. Ära tule siia ütlema, mis on halb ja mis hea...
Ütleme siis nii, et see ongi koht oma arvamuse väljendamiseks. Kui ma juhuslikult kedagi ei tsiteeri ega millelegi otseselt ei vihja on see minu arvamus. Ja ma ei näe põhjust, et ma peaksin igale postitusele juurde lisama, et tegemist on minu arvamusega.
Tema arvates oli see film hea, minu arvates halb. Milles on probleem?