Charlie ja šokolaadivabrik
Moderator: Meeskond
Charlie and the Chocolate Factory
Vaesest perest pärit Charlie (Freddie Highmore) veedab enamuse enda ajast unistades šokolaadist, mida ta aga osta ei jaksa. Tema elu aga muutub, kui suure šokolaaditööstuse ülem Willy Viltune (Johnny Depp) teatab, et üle terve riigi on saadetud viis šokolaaditahvlit, milles paikneb "kuldne pilet". Selle pileti omanikud saavad tasuta ringreisi koos Willy-ga tema vabrikus ning Charlie selle pileti leiabki. Kuid käik vabrikus tuleb küllaltki üllatusterohke, kuna ülejäänud neli last osutuvad küllaltki õelateks.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Charlie and the Chocolate Factory
Vaesest perest pärit Charlie (Freddie Highmore) veedab enamuse enda ajast unistades šokolaadist, mida ta aga osta ei jaksa. Tema elu aga muutub, kui suure šokolaaditööstuse ülem Willy Viltune (Johnny Depp) teatab, et üle terve riigi on saadetud viis šokolaaditahvlit, milles paikneb "kuldne pilet". Selle pileti omanikud saavad tasuta ringreisi koos Willy-ga tema vabrikus ning Charlie selle pileti leiabki. Kuid käik vabrikus tuleb küllaltki üllatusterohke, kuna ülejäänud neli last osutuvad küllaltki õelateks.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Willy Viltune :lol: Hea nimi :lol: :lol: :lol: Kas mitte Willy Wonka polnud? Noo igatahes. Usun, et film tuleb hea. Olen lugenud seda raamatut ja raamat oli küll väga vahva. Ja selle filmi treilerit olen ka näinud...Mmm...ma võin seda vaatama jääda ma arvan. Filmi teeb kindlasti Johnny Depp lahedaks. Lemmiknäitleja :lol:
Last edited by Kaisukaru on 15. December 2005, 21:06, edited 1 time in total.
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
Tore film. Praegu tehakse rohkem märuleid, draamasid ja muid süngeid filme, nii et vahelduseks midagi nii fantaasiarikast vaadata on väga värskendav. Pilt on enamuse ajast nii värviline, et see lihtsalt teeb tuju heaks.
Kahjuks arvan aga, et kui filmi ei seostataks ei Johnny Deppi ega Tim Burtoniga, poleks sellel kaugeltki nii lai vaatajaskond.
Kahjuks arvan aga, et kui filmi ei seostataks ei Johnny Deppi ega Tim Burtoniga, poleks sellel kaugeltki nii lai vaatajaskond.
Tõesti huvitav, kas see oleks olnud nii edukas, kui sellel poleks tegemist Deppi ja Burtoniga. Mingid jutud käisid, et Manson tahtis endale peaosa. Ma tõesti ei usu seda, aga jah...ta on suht nõme mees
:lol: aga ma ei saa aru, miks Willy Wonkat Jacksoniga seostatakse :shock: Ameerika kriitikud ütlesid midagi ja nüüd välismaa foorumid kubisevad sellest.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
@ mihkel: tim burton oli ikka filmi režissööritoolis, kui ta ka mingi rolliga kaasa tegi, siis on sinul õigus :D
@ tyrkiis: manson poleks peaosas üldse halb ju. tal on meeldejääv hääl ning minu meelest talle vist willy wonka tegelane meeldib kah (mingi lugu tal ju on loomingus "willy wonka theme").
aga film veel nägemata :)
@ tyrkiis: manson poleks peaosas üldse halb ju. tal on meeldejääv hääl ning minu meelest talle vist willy wonka tegelane meeldib kah (mingi lugu tal ju on loomingus "willy wonka theme").
aga film veel nägemata :)
-
--grety77--
- Teadmata kadunud

Tyrkiis wrote:Tõesti huvitav, kas see oleks olnud nii edukas, kui sellel poleks tegemist Deppi ja Burtoniga. Mingid jutud käisid, et Manson tahtis endale peaosa. Ma tõesti ei usu seda, aga jah...ta on suht nõme mees:lol: aga ma ei saa aru, miks Willy Wonkat Jacksoniga seostatakse :shock: Ameerika kriitikud ütlesid midagi ja nüüd välismaa foorumid kubisevad sellest.
heh...ma kah ei jaga matsu..mix just Jacksoniga...ta just vaatas neid kahtlaselt...
mitte kahtlaselt selles mõttes naq jackson..
aga jah mulle film meeldis...nalja sai...värviline ja lõbus..tantsud ja laulud olid jka vahvad..
Ja Deppile kohe sobivad sellised kiiksuga rollid :lol:
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
Kassiplika
- Teadmata kadunud