Parim seriaal

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderator: Meeskond

Post Reply
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Ei kurdaks Simpsonide, Futurama, Losti & Meeleheitel koduperenaiste üle. ;)
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Igatahes mitte parim, aga üks viimase aja lemmikuid on Avatar: The Last Airbender. See on ameeriklaste toodetud, selgete anime tunnustega, lastele suunatud animasari. Ometi on see võitnud ohtralt auhindu ja hinnatud ka vanema vaatajaskonna poolt.

Mind võlub just selle väljamõeldud maailma mütoloogia.
Viimane koosneb neljast erinevast riigist või hõimust, mis on nimetatud elementide järgi - Maa kuningriik, Vee hõimud (lõuna- ja põhjapoolustel), Õhu nomaadid ja Tule rahvas. Kõikides nendes riikides leidub eriliste võimetega inimesi, kes suudavad kontrollida sellele riigile omast elementi.
Lisaks sellele on olemas Avatar, keegi, kes suudab suudab ära õppida kõik neli elementi, tema ülesandeks on tasakaalu hoidmine.
Sari ise algab ajast, kus Avatar on 100 aastat kadunud olnud ja Tule rahvas on pea et kogu maailma oma kontrollile allutanud.

Inspiratsiooni on ammutatud nii teisest maailmasõjast (Tule rahvas meenutab suht selgelt natse, nii mõneski mõttes. Lisaks sellele on Maa kuningriigi pealinn võrdlemisi sarnane NSVL'ga, va ehk see et viimane ei saavutanud mitte kunagi sellist majanduslikku heaolu), Tolkieni loomingust ja ülesehituse poolest meenutab seda kontseptsiooni, mille George Lucas kehtestas triloogiate kohapealt.

+kõiksuguste olemasolevate loomade ristamisel on saavutatud väga suur hulk lahedaid liike.
+kõikide erinevate võitlusstiilide aluseks on päriselt olemasolevad stiilid, mis muide üritavadki matkida neid samu elemente, mida sarjas leiduvad väänajad kasutada suudavad.
+on väljahõigatud, et M. Night Shyamalan kirjutab ja lavastab sarja põhjal filmitriloogia
kilukarp
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by kilukarp »

Heroes, Lost, Simpsonid, Tuvikesed, Sõbrad ja Dr. House. Minu arust parimad.
Liquid-
Batman alustab
Batman alustab

Post by Liquid- »

Nip/Tuck , House ja Grey's anatomy (Y)
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

The Unit kindlasti, kuna on hästi reaalselt kirjutatud ning tehtud.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by silx »

Põgenemine,Dr House,Kollanokad,Grey Anatoomia,Simpsonid,Heroes.Sõbrad,Tuvikesed,My name is earl,8 lihtsat reeglit mu tütrega kohtamiseks,Jimi elu.kõik CSId.Neid on palju.
Are You Watching Closely?
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Kindlad lemmikud on:
    Rooma
    eadmata kadunud
    Simpsonid
    Vanad ja kobedad
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Huvitav, et keegi veel sarja "24" maininud pole. :?
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

Prison Break on ikka üks parimatest
ja Heroes on ka päris nice
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Hea Aasta wrote:Huvitav, et keegi veel sarja "24" maininud pole. :?

Loe siis kõik leheküljed läbi, enne kui arvustama tuled, ma olen kaks korda seda geniaalset sarja maininud...
ImageImageImage
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Forza wrote:

Loe siis kõik leheküljed läbi, enne kui arvustama tuled, ma olen kaks korda seda geniaalset sarja maininud...
Ühe lehe (selle) lugemisest piisab, et saada ülevaade, mis kuulub enamus inimeste lemmiksarjade hulka ja 24 see igatahes pole.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Hea Aasta wrote:
Forza wrote:

Ühe lehe (selle) lugemisest piisab, et saada ülevaade, mis kuulub enamus inimeste lemmiksarjade hulka ja 24 see igatahes pole.

Ma olen mitte keegi?? Ma saan aru su nö probleemist, aga ära nii äärmustesse lasku...
ImageImageImage
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Forza wrote:
Hea Aasta wrote:Ühe lehe (selle) lugemisest piisab, et saada ülevaade, mis kuulub enamus inimeste lemmiksarjade hulka ja 24 see igatahes pole.

Ma olen mitte keegi?? Ma saan aru su nö probleemist, aga ära nii äärmustesse lasku...

Eee...mulle jäi mulje, et Hea Aasta mainis enamust. Kuigi natuke imelik küll jah alguses mainida, et mitte keegi ja siis reaktsioonina, et keegi ikka mainis 24-e, rääkida enamusest.
Last edited by Weirdo on 19. January 2008, 00:09, edited 1 time in total.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Loe ta esimest ütlust, kui ta ütleb, et mitte keegi...
Ja tegelikult ei piisa ühe lehe läbilugemisest, sest vb kõik selle sarja austajad on postitanud 1-3 lehele. See muidugi nii ei ole, aga ei ole mõtet ennatlikke järeldusi teha...
ImageImageImage
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

issand mille pärast nüüd probleem tehakse
üks ütles et miks keegi ei maininud 24 ja teine
ütles et ta siiski mainis
ja PUNKT jutul on l6pp ei pea ju nii väikse asja pärast nüüd kiskuma minema.
Post Reply