Cloverfield

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

Ootan seda filmi hetkel pelgalt eriefektide pärast. Kujutan ette, et midagi The Day after Tomorrowi sarnast efektide poolest
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ära liiga palju ka looda, kuna "The Day After Tomorrow" läks maksma 125 miljonit, samas kui "Cloverfieldi" eelarveks on vaid hädised 30 milli.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

leidsin 5 minutilise klipi filmist siis..
http://www.cinematical.com/2007/12/14/c ... overfield/
Last edited by kigents on 15. January 2008, 15:31, edited 1 time in total.
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

kigents wrote:leidsin 5 minutilise klipi filmist siis..
http://www.cinematical.com/2007/12/14/c ... overfield/
kes ei taha ära rikkuda filmi ootamist ärgu vaadaku....

noh vaatasin siis selle klippi ära ja minu filmi ootamist see küll ära
ei rikkunud sest neid klippe me oleme ju traileris juba näinud.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ja nüüd on ka foto lekkinud:
http://i13.tinypic.com/6wpalx5.jpg
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

on ikka kuradil kämblad. sellistega ikka laamendamist ja lõbu jätkub. aga ei tea, kui kaua sõjaväel aega läheb, et see molkus maha lasta, sest nii see film lõpeb, ma arvan.
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

Huvitav kollike tundub. :)

edit.
Aga ega kogu film ei ole nagu nn . ''väikse kaameraga filmitud'' efektiga nagu oli üks treiler? :)) Ma tean et loll küsimus, aga igaksjuhuks küsin... :))
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

LauraOlen wrote:Huvitav kollike tundub. :)

edit.
Aga ega kogu film ei ole nagu nn . ''väikse kaameraga filmitud'' efektiga nagu oli üks treiler? :)) Ma tean et loll küsimus, aga igaksjuhuks küsin... :))

ei saa aru mida sa m6tled aga "Film lähtub nende noorte vaatenurgast"
ja see on m6eldud nii et need inimesed ise jäädvustavad oma kaameratega terve sündmuse.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Peaks ikka käsikaga olema jah, sest kust need noored midagi muud ikka välja võluvad...
Nädal veel, siis saab näha juba, muidugi enam ei tundu see nii põnev, sest teatud tegelased on siin väga palju pilte postitanud sellest, muidugi on see ka minu süü, et ma neid vaatasin :D
ImageImageImage
Ralf
love <3

Post by Ralf »

LauraOlen wrote:Aga ega kogu film ei ole nagu nn . ''väikse kaameraga filmitud'' efektiga nagu oli üks treiler? :)) Ma tean et loll küsimus, aga igaksjuhuks küsin... :))

On küll. Filmi kontseptsioon on selline, et meile otsekui näidatakse leitakse leitud videomaterjali, mis on tehtud nooruki ja tema sõprade poolt, kes otse katastroofi epitsentrisse lõksu jäid. Paljud on kurtnud, et rappuv käsikaamera pani pea ringi käima ja kuuldavasti mitmed lausa oksendasid.

Tegin filmiblogi Cloverfieldi galerii, tuntumad koletisega seonduvad pildid on kõik sinna kokku kogutud. :)

ei tea, kui kaua sõjaväel aega läheb, et see molkus maha lasta, sest nii see film lõpeb, ma arvan.

Ei lõpe niimoodi... :P
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

ai ai lugesin youtubes kommentaare.
usa vennad kes on juba filmi ära näinud nad kirjeldasid seda filmi selliste lihtsate s6nadega nagu "Piece of Shit", "Trash" ja isegi selline lause oli nagu "This movie was a shit load of fuck"
ja selline lause "Gay fucking movie" ja seda koletist kirjeldati niimoodi "Monster is a sea creature - dinosuar
like a whale and there's a crab one too
fuckin give me a break!"

nii et paljudele vist ikka ei meeldi ja kui ma natsa ringi vaatasin youtubes siis ega ma ühtegi head kommentaari ei leidnud... :(
ja ma sain isegi teada et mismoodi see film l6ppeb...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

mad3in3stonia wrote:ai ai lugesin youtubes kommentaare.
usa vennad kes on juba filmi ära näinud nad kirjeldasid seda filmi selliste lihtsate s6nadega nagu "Piece of Shit", "Trash" ja isegi selline lause oli nagu "This movie was a shit load of fuck"
ja selline lause "Gay fucking movie" ja seda koletist kirjeldati niimoodi "Monster is a sea creature - dinosuar
like a whale and there's a crab one too
fuckin give me a break!"

nii et paljudele vist ikka ei meeldi ja kui ma natsa ringi vaatasin youtubes siis ega ma ühtegi head kommentaari ei leidnud... :(
ja ma sain isegi teada et mismoodi see film l6ppeb...

Esiteks, ära siis ette räägi palun (lõppu)
Teiseks, loodan, et ikka nii piece of... ei ole, vb olen naiivne, aga minu arust, selle mulje põhjal, mis mul praegu on, tundub see geniaalne film olevat...
ImageImageImage
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

Ameeriklased on ikka päris vihased selle filmi tegijate peale

(YOUTUBE)
"CLOVERFIELD SUCKS!!! I walked out after the ridiculous subway scene and got my money back. What a rip off. The shaky handheld camera made me sick and nauseous. NOBODY in the entire movie ever utters the words "monster" or "creature". It's as if in this reality, monster movies never existed and nobody knew how to describe it. The sound the creatures made in the subway was a sound I know I've heard in other movies and the references to Superman and Garfield were just plain STUPID. Save your money."

ja üks väike l6ik veel:
"Just saw this 5 hours ago paid $4.50 and I want my money back! DO NOT SEE THIS in a theater, or just sit as far from the screen as possible. People walked out, I almost puked, you get motion sickness. Entirely shot by hand held cam. Concept is ok but this kind of cinematography is a bad idea, Shame on you Mr. Abrams."

ja ma lugesin paar kommi veel ja k6ik kurdavad selle käsikaamera moodi filmimise peale sest k6ik kes k6nnivad pärast kinosaalist välja siis k6ikidel on paha olla ja pea käib ringi :))
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

no siis tuleb lihtsalt oksekott kaasa võtta :D :D
Post Reply