Pimeduse armee
Army of Darkness (1993)
Ash (Bruce Campbell) satub oma auto, püssi ja mootorsaega 13. sajandisse. Seal peetakse teda rivaalitseva kuningriigi spiooniks. Ometi õnnestub tal elanikke veenda, et temast võib kasu olla ning asub maagilist raamatut Necronomiconi otsima. Raamatu leidnud, vabastab ta kogemata surnute armee. Algab suur võitlus.
Loe täielikku tutvustust siit
Pimeduse armee
Moderator: Meeskond
Pimeduse armee
Last edited by Cochrane on 28. June 2006, 17:21, edited 1 time in total.
Originaalsest goreõudukast on triloogia viimane osa küll tõsiselt eemaldunud, aga vähemalt on suund mis valiti igati asjalik - slapstic komöödia. Campell on ülikõva macholiku Ashina kes pole mitte üks gramm huvitatud ei inimkonna päästmisest ega koletistega võitlemisest, kuid sellest hoolimata mõlemaga tegelema peab. Igal juhul kõlbab iga kell vaadata, nii osana "Evil Dead"i saagast kui iseseisva teosena. 6/10
- Spellbound
- Ristiisa

Kultusliku triloogia viimane osa, mis võttis võrreldes esimeste filmidega täiesti uue ning võrreldes teise filmiga veelgi veidrama suuna. Lisaks absurd-huumorile-märulile toimub siinne tegevus 13. sajandis ning horrori asemel on see nagu miskine paroodia suure-eelarvelisest fantaasiafilmist. Groovy!
8/10
8/10
Raimi sai vist palju inspiratsiooni Camelotist ja see oli üks faktor mis võlus. B-Film at its best! - 9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Re: Pimedusearmee
Olin juba unustanud, kui pagana lõbus see film on. Kohustuslik!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Pimedusearmee
Ülikõva film ja jätab endast nii esimesed kaks kui ka uue "Evil Deadi" kaugele maha. Ootan nüüd järge hoopis suurema innuga.
Hetkel tõstan hinde 9/10-le, aga olen üsna kindel, et peale mõnda lisavaatamist saab see ka maksimumhinde ja seega koha mu TOP 25's. Täna vaadatud director's cuti lõpp meeldib mulle mõnevõrra vähem kui kinoversiooni oma, ehkki mõlemad on tegelikult head, lihtsalt viimane nimetatutest pisut lõbusam. Aga kui "Army of Darkness 2" kunagi tõesti valmima peaks, siis loodetavasti järgneb see DC lõpule, kuna
Spoiler :
Re: Pimeduse armee
Need väiksed Ashid. Awww.
Veel humoorikam kui eelmised filmid. Eks sellele aitas kaasa ka see kus tegevus toimus. See kuri Ash nägi äge välja, aga ise lootsin, et ongi kaks sarnast Ash'i, et inimestel siis raske vahet teha, et kumb neist hea on. Oh well..
7/10
7/10