Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

KÜSIGE DEPPILT JA BURTONILT!!!!!
ma ei tee nalja, fännidel võimalus esitada küsimusi selle lehekülje kommentaaridesse.
ma ei tee nalja, fännidel võimalus esitada küsimusi selle lehekülje kommentaaridesse.
Weirdo wrote:LauraOlen wrote:Ega jah, ma isegi tõeliselt fännan selle vaatamist. Mis see dekaad otseselt tähendab...? Mismõttes 10 dekaadi?![]()
Ma ei tahaks küll halvasti öelda, aga mis sind seal siis üldse naerma ajas? See, kuidas nemad naersid?
Pole hullu.
Põhiliselt jah see, loomulikult ma saan osadest kohtadest aru, aga mitte tervenisti.
edit:
Ma sain juba aru , et see on midagi aastakümnetega, ning ma juba youtube'i kommentaarides sain asjale paremini pihta, ma küsisin kindluse mõttes üldiselt.
Tim Burton & Johnny Depp interview (TodayShow)
http://www.youtube.com/watch?v=1NJLXdkzGsQ
Seekord siis tunduvalt tasakaalukam intervjuu, kui viimane
http://www.youtube.com/watch?v=1NJLXdkzGsQ
Seekord siis tunduvalt tasakaalukam intervjuu, kui viimane
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

LOL vaene John-John, pidi jälle ennast ekraani pealt vaatama.
ja ma muuseas tean kui jõle ja närvesööv see olla saab. nutmaajav ja väga rumal tunne, ükskõik kas hea või halb
ma väga loodan et selles fänni-intervjuus Tim ikka mõnele minu küsimusele ka vastab. aga alles 17. dets saan teada, huh! õuuuudne......
Kas Timil on õllekõht tekkind või see on särk? vbl tal on sümpaatiast oma naise vastu libarasedus (Helena peaks täpselt jõulu ajal sünnitama vist?)
ja ma muuseas tean kui jõle ja närvesööv see olla saab. nutmaajav ja väga rumal tunne, ükskõik kas hea või halb
ma väga loodan et selles fänni-intervjuus Tim ikka mõnele minu küsimusele ka vastab. aga alles 17. dets saan teada, huh! õuuuudne......
Kas Timil on õllekõht tekkind või see on särk? vbl tal on sümpaatiast oma naise vastu libarasedus (Helena peaks täpselt jõulu ajal sünnitama vist?)
Reinuvader Rebane wrote:Kas Timil on õllekõht tekkind või see on särk? vbl tal on sümpaatiast oma naise vastu libarasedus (Helena peaks täpselt jõulu ajal sünnitama vist?)
Vaatasin ka selle just ära, väga hea intervjuu. Meeldis isegi rohkemgi kui see naermisega, või sama palju.
Johnny nägi tõsiselt hea välja.
Mis puutub oma filmi vaatamisse, siis ma arvan et mõistan teda, samas kahju et ta ei näe kuidas film tervikuna välja tuli.. Noh nagu ta ütles, ta tahaks näha Tim'i tööd.
Kui see mees ütles, et see tuleb välja 21.detsember, siis ma olin nagu KOHUTAVALT pissed off, sest et meil tuleb see ju hoopis 15.veebruar. VEEBRUARIS! Suht hull minu silmis.
Johnny nägi tõsiselt hea välja.
Kui see mees ütles, et see tuleb välja 21.detsember, siis ma olin nagu KOHUTAVALT pissed off, sest et meil tuleb see ju hoopis 15.veebruar. VEEBRUARIS! Suht hull minu silmis.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

MÕNED PROMOFOTOD jOHNNY JA tIMIGA

Sweeney Todd ´i poster

see Mrs Lovetti /Helena poster on eriti äge. nagu suvaline tüüp Supermanis ütles: "Not too bad OUT-FIT!"
ahjaa, unustasin lisada: esitatud Critics Choice Awrads´idele
Best Picture
Best Director
Best Actor
Best Acting Ensemble
Best Young Actor (for Ed Sanders as Toby)
Ja Kuldgloobustele!
Best Motion Picture (Musical/Comedy)
Best Director
Best Actor in Musical/Comedy
Best Actress in Musical/Comedy

Sweeney Todd ´i poster

see Mrs Lovetti /Helena poster on eriti äge. nagu suvaline tüüp Supermanis ütles: "Not too bad OUT-FIT!"
ahjaa, unustasin lisada: esitatud Critics Choice Awrads´idele
Best Picture
Best Director
Best Actor
Best Acting Ensemble
Best Young Actor (for Ed Sanders as Toby)
Ja Kuldgloobustele!
Best Motion Picture (Musical/Comedy)
Best Director
Best Actor in Musical/Comedy
Best Actress in Musical/Comedy