Mägedel on silmad
Moderator: Meeskond
- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

Kahjuks mul seda pole, ma nägin seda sõbra juures. Ja ise olen ka otsind seda, sest tahaks seda oma kollektsioonile lisada, kuid pole ka saanud. Kui jopastan siis annan teada:)
Kas sa ei mäleta siis filmilõppu w?:D Ei tasu vaielda ka eriti minuga, sest ma alles vaatasin seda uuesti:P
Spoiler :
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Pilt
See peaks olema filmi lõpp stseeni järgi tehtud wallpaper.(nendest, kes ellu jäid)
See peaks olema filmi lõpp stseeni järgi tehtud wallpaper.(nendest, kes ellu jäid)
- Ralf
- love <3
Uusversioonis
, see tuli minu mälu järgi teises osas jutuks.
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Priit wrote:Mis sa arvad, et binokliga tüüp oli lõpus eksinud turist?
Txt1
Selle jutu järgi on tegu kannibaliga (ise arvasin samamoodi filmi vaadates). Täpselt nagu teise osa lõpus, kus keegi ellujäänuid infrapuna kaamera vaatas ja hiljem enda zombie'liku käega DVD mängija kinni pani.
- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

Re: Mägedel on silmad
Minu meelest väga hea õudukas. Õudne ta vist eriti polnud, aga mutandid olid väga jubedad ja õhkkond oli kogu aeg pingeline. Wes Craveni versiooni pole kahjuks näinud.
8/10 võib vähemalt panna, võib-olla isegi rohkem.
8/10 võib vähemalt panna, võib-olla isegi rohkem.
Re: Mägedel on silmad
Üritasin kava.ee arhiivide järgi selgeks teha, millal ma seda filmi viimati näha võisin, ja jõudsin järeldusele, et kõige tõenäolisem variant on 17.04.2010, mil TV3 seda pärast "Õudset filmi" näitas. Samas pole ma päris kindel, et ma sel korral filmi lõpuni vaatasin. Kuus aastat on igatahes möödas, esimesest korrast peaks varsti kümme saama.
Eile panin "Mägedel on silmad" ootusärevalt mängima ja kuna avastasin hiljem, et selle Eesti esilinastus toimus päevapealt 10 aastat tagasi, otsustasin ka põgusa arvustuse kirjutada. Nii õudne ja pingeline ta enam polnud, nagu väiksemale Rassule tundus, aga korralik film sellegipoolest, ja kuna tegu on jällegi ühega neist teostest, mis minu õudukaarmastuse juures tähtsat rolli mänginud (võib-olla isegi mu elu esimene slasher), olen Ajale ja igale teisele asjaosalisele ääretult tänulik, et selline film 2006. aastal Rimi videolaenutuse lettidele jõudis.

7/10
Eile panin "Mägedel on silmad" ootusärevalt mängima ja kuna avastasin hiljem, et selle Eesti esilinastus toimus päevapealt 10 aastat tagasi, otsustasin ka põgusa arvustuse kirjutada. Nii õudne ja pingeline ta enam polnud, nagu väiksemale Rassule tundus, aga korralik film sellegipoolest, ja kuna tegu on jällegi ühega neist teostest, mis minu õudukaarmastuse juures tähtsat rolli mänginud (võib-olla isegi mu elu esimene slasher), olen Ajale ja igale teisele asjaosalisele ääretult tänulik, et selline film 2006. aastal Rimi videolaenutuse lettidele jõudis.

7/10