Star Wars on ka ju trioloogia ? Või ei ole.. Minu hääl läheks sellele ja LOTR'ile ka . Matrix tundub ka üpris huvitav, aga kuigi ma nägin ainult viimast osa ja see pidi halvim olema, meeldis see mulle siiski. Samas ei usu et kui ma näen kaks esimest osa ka ära, et siis hakkan seda nii palju fännama nagu Star Warsi või LOTR'i olen fännanud.
LauraOlen wrote:Star Wars on ka ju trioloogia ? Või ei ole.. Minu hääl läheks sellele ja LOTR'ile ka . Matrix tundub ka üpris huvitav, aga kuigi ma nägin ainult viimast osa ja see pidi halvim olema, meeldis see mulle siiski. Samas ei usu et kui ma näen kaks esimest osa ka ära, et siis hakkan seda nii palju fännama nagu Star Warsi või LOTR'i olen fännanud.
Star Wars'i võib kaheks triloogiaks jagada. Esimene on siis nn. originaal triloogia (New Hope, Empire Strikes Back, Return of the Jedi) ja teine on siis eel-triloogia (The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith), kui Lucasel hakkas raha vaikselt otsa saama.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Matrixil oli ainult esimene osa hea. LOTR oleks minu valik oma suurejoonelisuse pärast. Godfather meeldib ka väga, see on rohkem minu teema kah, kui mingi fantaasia värk. Et siis PARIM on ikka LOTR.
Kuna Die Hard sai endale hiljuti ka neljanda osa siis ta ei sobi enam parima triloogia alla. Kahju. Minu järgmine kandidaat oleks siis Terminaator. Huvitav, kas see triloogia ei tulnud kellegile meelde või pole siin selle filmi austajaid.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”