Pixie wrote:Ma sooviks (suht tungivalt), et tehtaks üks kindel alateema vms, kuhu saavad kõik postitada oma Aita-tuvastada-filmi- ja Mis-laul-see-oli- teemad.
Suht mõttetu, kui iga filmi- või muu küsimuse kohta eraldi teema tehakse.
Isikulikult nõustun ka sinuga ning samamoodi tahaks nii et massides peitub jõud.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Kui sa mõtled profiili, siis see tähendaks päris suurt phpBB koodimist, aga isiklikult olen sinuga nõus... Pakkusin meeskonna kokkutulekul selle isegi välja, aga Asko kissitas silmi, et uh, see tähendaks küll kõvasti magamata öid.
Üldiselt on mul plaanis kogu filmiveeb uuesti koodida aga ma ootan hetkel, et phpBB 3 välja tuleks. RC-sid tuleb neil küll nagu muda aga päris valmis pole nad seda veel ikka saanud. Samas minu plaanidega on nii, nagu on. Tuleb kannatust varuda, enne kui asjad tehtud saavad
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain