Praegu samamoodi jätkub siis on oodata uut Peckinpahi setti ka vist Mis teen selle teise Leone kollektsiooniga HMV on midagi igatahes väga pange pannud.
Müüd maha egas midagi. Ega sa ometi tagasi ei taha saata? Mul võiks huvi olla selle vastu. Anna mingit täpsemat linki mis see leone set endast kujutab.
Soovitus Forzale: Tee Rahva Raamatus silma ühele järgnevaist, kui neid seal alles on: "Kiiremini, kassike! Tapa! Tapa!" (1965), "Ohvripidu" (1973), "Minu õele!" (2001), "Tantsija pimeduses" (2000), "Neljas mees" (1983)!
Peata Ratsanik wrote:Soovitus Forzale: Tee Rahva Raamatus silma ühele järgnevaist, kui neid seal alles on: "Kiiremini, kassike! Tapa! Tapa!" (1965), "Ohvripidu" (1973), "Minu õele!" (2001), "Tantsija pimeduses" (2000), "Neljas mees" (1983)!
007 ja kuldsõrm (VHS soome subtiitritega) 007 ja liiga kitsas maailm [+ filmi tegemine] (mõlemad VHS soome subtiitritega) Aleksander Elevantsi film Elu nagu maja Harry potter ja saladuste kamber Harry Potter ja tarkade kivi Hr. ja pr. Smith Karlsson katuselt King Kong Lõvikuningas The Matrix: reloaded Narnia lood: lõvi, nõid ja riidekapp New Yorgi jõugud Showtime: politseikroonika kangelased Star wars-osa II: Kloonide rünnak Stealth Ämblikmees 2 Wallace & Gromit: Libaküüliku needus
DVD
Spoiler :
Ahvide planeet Alien vs. Predator Alien vs. Predator 2: Tugevam jääb ellu Asterix & obelix: Missioon Kleopatra Batman alustab Borat Brüno Charlie & ?okolaadivabrik Connecticutis kummitab Dark Floors Elm Streeti'i luupainaja 1 Elm Street'i luupainaja 2: Freddy kättemaks Elm Street'i luupainaja 3 Elm Streeti'i luupainaja 4 Harry Potter ja Azkabani vang Harry Potter ja fööniksi ordu Harry Potter ja tulepeeker Harry Potter ja segavereline prints Imelised Iseseisvuspäev Jooksev märklaud Jäine linn Jääaeg K19 Kalapoeg Nemo Kariibi mere piraadid: maailma lõpus Kariibi mere piraadid: musta pärli needus Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst Kiired ja vihased Kiired ja vihased 2 Kiired ja vihased: Tokyo drift Kiired ja vihased: uus mudel Kontsert porgandipirukale Kosmosekerad Kõikvõimas Bruce Kättemkas (Tai, 2006) Kättemaksu tund Lepatriinude jõulud Lelulugu Lelulugu 2 Libahundi needus (Eesti, 2005) Lordi's The Kin (soome subtiitrid) Lõplik montaa? Lõpp-punkt Seitse Madagaskar Matrix Matrix: revolutsioon Matti - põrgu kuulub kangelastele Meeleheitlik raev Mehed mustas 1 Mehed mustas 2 Miami Vice Michael Vaillant Mina, tunnistaja! Mineviku vari Minu verine valentinipäev 3D Mägedel on silmad Mägedel on silmad 2 Märgid Oota sa! (osad 1-16) Operatsioon: murtud nool Paha maa Pimedus Pimeduse rüütel Pingviinide marss Reede 13 Riddicki kroonikad Ring Ring (jaapani versioon) Ring 2 Robotid Saar Sahara Session 9 Shrek Silent Hill Simpsonite film Solaris (Vene, 1972) Stalker Star wars-osa III: Sithi kättemaks Sõrmuste isand: kaks kantsi Sõrmuste isand: kuninga tagasitulek Sõrmuste isand: sõrmuse vennaskond Taevane kuningriik Öö muuseumis Takso Takso 2 Takso 3 Takso 4 Tume vesi Vimm Vimm 2 Vimm 3 Vinged vennad Õudne film 4 uuseumis Üksinda kodus Üksinda kodus 2 Üksinda kodus 3 Ülisuur Mina X-mehed 2 Yu-Gi-Oh!: the movie Walk the Line- nagu noateral
Filmid iPodis:
Spoiler :
Avatar Clash of the Titans Death Race Eagle Eye Fantastic Mr. Fox The Final Destination The Hangover The Happening I Am Legend Ice Age: Dawn of the Dinosaur Iron Man Iron Man 2 Lord of the Ring: Return of the King Night at the Museum: Battle of the Smithsonian Other Guys Pineapple Express Pride and Glory Public Enemies Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith Surf's Up Terminator Salvation Troy Twilight Watchmen
+Televisioonist lindistatud filmid
Last edited by _eesti999_ on 30. December 2010, 23:42, edited 9 times in total.
Peata Ratsanik wrote:Soovitus Forzale: Tee Rahva Raamatus silma ühele järgnevaist, kui neid seal alles on: "Kiiremini, kassike! Tapa! Tapa!" (1965), "Ohvripidu" (1973), "Minu õele!" (2001), "Tantsija pimeduses" (2000), "Neljas mees" (1983)!
Mingi neist Tartaniga ka seotud?
Vist olid "Minu õele!" ja "Neljas mees" seotud Tartaniga.