Kuidas suhtute? Kas vaatate ja kuidas aastakümneid vanad filmid huvi pakuvad? Iseenesest suhtun väga positiivselt. Ajal mil polnud arvuteid ja kõike seda kaasaegset pürotehnikat tundub kõik kuidagi tõetruum. Uuema aja filmid on enamasti tehtud nii, et inimene lihtsalt seisab ja mingi tuli mõeldakse pärast arvutiga ümber. Ikka vahe on sees minu arust. Ka uuemate filmide seas on häid kuid vähemalt need, mida omal ajal kõvasti kiidetud tunduvad nüüdki head .. kohati isegi paremad
A tihti neid vaatate? ainult siis kui peale satute (näiteks kui telekast tuleb) või otsite ise neid kuskilt? Ma ise vahest olen laenutanud .. vahepeal oli mingi kampaania kus igast vanu filme ja raamatuid toodi uuesti lettidele.. a neist leiab ka üht-teist
ma olen jh enamasti ikka tele omadega leppima pidanud.. minu kodu lähedustes videolaenutustes on valik üsna kehv, niie t väga harva on olnud võimalik mujalt näha
Telekas on valik ka väga kehvaks jäänd .. olen üldiselt seda väga vähe vaatama hakanud. Enamasti sealt lihtsalt ei tule mitte midagi .. filmiklassikast rääkimata
Ma olen viimasel ajal päris palju klassikat läbi vaadand, aga Ristiisani pole kunagi jõudnud. Kohati jääb klassika kahjuks selleks, millest kõik on kuulnud, mida tsiteeritakse kuid mida keegi ei vaata.
Ma sain just mingi tellimuse läbi terve kasti USA klassikat. Filmid mida ma olen kogu aeg näha tahtnud,ma arvan et nende filmide hulgast tuleb mul veel palju uusi lemmikuid.
Last edited by Edvard on 09. February 2006, 16:16, edited 1 time in total.
ma ka väga naudin filmiklassikat, seal on kõik palju siiram ja inimese lähedasem kui tänapäeva filmides, konkreetselt naudin sellised filme ja filmi tempo on palju aeglasem, tänavpäeval on siuh siauh, kõik asjad
Viin?.... te tulete ausat kassi solvama, see on puhas piiritus
Ma olen vist praegusel hetkel filmiveebis kõige õnnelikum inimene, sest ma sain just kaks suurt kastitäit USA läbi aegade kõige paremaid filme, mida Eestist mitte kuskilt ei saa, kokku umbes 100 filmi, sealhulgas kõik indiana jonesi ja godfathei osad,araabia lawrence, pulp fiction,kodanik kane, jne jne.
Last edited by Edvard on 09. February 2006, 16:15, edited 1 time in total.
Edvard wrote:Ma olen vist praegusel hetkel filmiveebis kõige õnnelikum inimene, sest ma sain just kaks suurt kastitäit Ameerika läbi aegade kõige paremaid filme, mida Eestist mitte kuskilt ei saa, kokku umbes 100 filmi, sealhulgas kõik indiana jonesi ja godfathei osad,araabia lawrence, pulp fiction,kodanik kane, jne jne.
Vedas sul siis, kuid kust said, isa ostis ebayst sünnaks vä...