Väga huvitav, et seda veel uudisena siia lisatud pole. Vahepeal võiks siin tegelikult nende kollaste ilauudiste asemel midagi asjalikku kah olla. Sellesmõttes, et üks kõvemaid filmiteemalisi sündmusi ju see aasta...
Alguses lugesin kellegi pakkumist, et hind tuleb 30.- Aga täna selgus: http://www.forumcinemas.ee/news/1/629/ Sissepääs kõikidele huvilistele täiesti prii!
läheks küll grupiga hea meelega. kui ma pole siinses mõistes vanur et <20-stega hängida. (ma kardan et üks minnes löövad mul jalad vedelaks ja poen kuskile nurka. grupiga marsiks otse esiritta. )
mul kama kaks kui ta ka roosadest kaamelitest räägib...paljud teevad antipropagandat, et see meditatsioonijutt ja bla-bla-bla. kuid kui see on asi, mis seisab ta filmide teatud omanäoliste elementide taga, miks ei peaks ma ära kuulama mis tal öelda on? nt. need laulud, laulmine kui teise meeleseisundisse viiv vahend. logish et see on seotud meditatsiooniga. ja mis on meie inimestel selle vastu ma ei saa aru. temale on see igatahes kasuks tulnud. blogid ja Postimees ja mõned tüübid Tim burton Collective´is, kõik ajavad seda joru et "sa ei mõtle ometi minna?"
Ma sain sellist inffi, et mingi pilet pidi ikka seal olema. Igatahes seal filmitakse ja lastakse ekraanile ka suurt pilti, et rahvas teda ikka näeks ja puha. Tõlge pidi ka olema.