Videokogu

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Kui box osta siis kasulik jah 8disc osta, aga leidsin sellise ainult Saksamaalt(kuigi 4disc quad on ka Inglismaal) ja to on koledas keeles coveriga. Kui kunagi ise peaks Die Hardide järgede ostmiseni jõudma siis ilmselt otsiks välja steelbookid, sest esimene osa on juba steelbooki näol olemas ja keepcase'd ei sobiks selle kõrvale.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

The Big Lebowski

Ja küsimus, kas keegi on kuskil Miller's Crossing SE odavamalt näinud, kui 139.-
Sellises karbis.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Ei usu, et odavamat on, sest maaletooja laseb sama dvd ikka igal pool ühe hinnaga müüki. Väga kõva film ja soovitan osta igaljuhul

Ise ostsin Rocky
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Rocky kaksdisk eriväljaanne on praegusel hetkel küll parim dvd, mis Eesti turul on, arvestades hinda, filmi, dvd kvaliteeti ja lisasid. 140 krooni on väga alandlik hind küsida dvd eest kus on üle kolme tunni huvitavaid lisasid, intervjuusid ja 3 kommentaarirada ning hea heli ja pildiga film, mis on lihtsalt klassika.
Essential.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

hau wrote:Rocky kaksdisk eriväljaanne on praegusel hetkel küll parim dvd, mis Eesti turul on, arvestades hinda, filmi, dvd kvaliteeti ja lisasid. 140 krooni on väga alandlik hind küsida dvd eest kus on üle kolme tunni huvitavaid lisasid, intervjuusid ja 3 kommentaarirada ning hea heli ja pildiga film, mis on lihtsalt klassika.
Essential.

Kindel plaan osta.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kunagi oli müügil Anthology, ostsin selle 550.-
ImageImageImage
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Miller's Crossing ;-)
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

natuke vinget westerni
Spaghetti Westerns Box Set + Fistful of Dynamite

natuke sügavamat westerni
Sam Peckinpah - The Legendary Westerns Collection
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ostsin "From Dusk Till Dawni" kahediskilise Collector's Editioni lõpuks ära. Märkasin ka Laseringis "RoboCopi" väga ägedat väljaannet, mis maksis täpselt sama hinda kui mu MGM'i olemasolev variant (99.-). Nüüd valida oleks, siis võtaks kohe selle teise, aga kui üks juba olemas on... : /
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ralf wrote:Ostsin "From Dusk Till Dawni" kahediskilise Collector's Editioni lõpuks ära. Märkasin ka Laseringis "RoboCopi" väga ägedat väljaannet, mis maksis täpselt sama hinda kui mu MGM'i olemasolev variant (99.-). Nüüd valida oleks, siis võtaks kohe selle teise, aga kui üks juba olemas on... : /

Sulle ei meeldinud FDTD ju...
ImageImageImage
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Forza wrote:
Ralf wrote:Ostsin "From Dusk Till Dawni" kahediskilise Collector's Editioni lõpuks ära. Märkasin ka Laseringis "RoboCopi" väga ägedat väljaannet, mis maksis täpselt sama hinda kui mu MGM'i olemasolev variant (99.-). Nüüd valida oleks, siis võtaks kohe selle teise, aga kui üks juba olemas on... : /

Sa ajad vist midagi sassi, see film on mu 50 lemmikfilmi eemaldamise teemas kenasti nimekirjas sees ning ka filmi teemas rääkisin enda meelest üsnagi positiivset juttu.

Kuulasin Rodriguezi / Tarantino kommentaariraja ära ja vaatasin lisasid ka. :)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ralf wrote:
Forza wrote:

Sa ajad vist midagi sassi, see film on mu 50 lemmikfilmi eemaldamise teemas kenasti nimekirjas sees ning ka filmi teemas rääkisin enda meelest üsnagi positiivset juttu.

Kuulasin Rodriguezi / Tarantino kommentaariraja ära ja vaatasin lisasid ka. :)

Ahjaa, see oli hau oopis :D
Suht hea reliis minu arust.
Jajah, täpselt, sulle meeldis see jah, ajasin tõesti sassi...
Hea film...
ImageImageImage
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

ma see fromdusktilldawni heiter jah.
Ise ostsin Die Hard 2 ja 3 ära, sest suht hea hind ja nagunii ei plaani boxi osta, sest esimese steel olemas. Ja esimesel kolmel osal nagunii lisadega dvdsi pole.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Ostsin ka ära Rocky eriväljaande, mida soovitaks kindlasti.
Veel Peter Jackson'i King Kong 2-plaadise Limited Edition, Man on Fire ja The 40 Year-Old Virgin. Kokku läks täpselt 300.-
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ma soovitaks sügavalt Rocky Anthologyt osta, odav hind ja hea stoori, mis siis, et viimased nii head ei ole, nad siiski seovad selle jutu kokku...
ImageImageImage
Post Reply