Visa hing 4

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

global-
Batman alustab
Batman alustab

Post by global- »

võib öelda et film oli hea. natuke vaheldust füüsilisele terrorismile kus ainult laskmine ja tapmine käib. kuid jah simpson pean sinuga nõustuma et see lennukiga koht oli suht kahtlane ja veel see ka kus ta lasi autol helikopterisse sõita. muidu oli täitsa ok!
7/10
Kama
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Kama »

Omas žanris oli film ikka ülihea tegelikult. Eluaeg Die Hardi fännanud ja õnneks ei pidanud ka selles osas pettuma kuigi jahm, eelnevatele jäi siiski alla.
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Goblin »

jaah, kõige nirum Die Hardi seerias, aga siiski mitte halb film, väga hea hoopis :D Kuigijah...McClane hakkab ära väsima
Maanteeviirus suundub põhja poole...
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

"Visa hing 4" ei valmistanud väga suurt pettumust, aga siiski...
Mis seeria eelmiste osade juures meeldiv oli, oli see, et märul oli usutavam. Siin aga muutub see juba üpris-üpris ebareaalseks, see aga ei tee John McClane`ist eksvõmmi ega detektiivi, vaid hoopis superkangelase. Õnneks suutis Bruce Willis säilitada oma kuulsaima ekraanikuju suhtumise ja ülbuse. Ta loopis ikka vaenlaste üle kilde ja miski ei paistnud teda morjendavat, kuid üks küsimus kerkib Willise kohta ikka. On ta väsinud või mängib ta väsinut?
Kuritegelaste kohta võin vaid öelda, et sellistele väiksematele vaenlastele anti palju ohtlikke omadusi nagu kung fu kaklusstiil vms ning täpsuslaskmine, aga peakurikael Thomas Gabriel (Timothy Olyphanti kehastuses) oli möku ja seda terve filmi vältel. "Visa hinge" seeria parimaks kurikaelaks jääb stiilne ja hea ameerika aktsendiga Alan Rickman. Ülejäänud tegelaskonnast ei pakkunud Maggie Q karakter piisavalt huvi, ma ei saanud aru ka McClane`i ja tema tütre tülidest ja läbisaamistest. Lohutuseks andis filmile omajagu iseloomu ja huumorit Justin Longi kehastuses arvutifriik Matthew.
Küberterrori oht on reaalne ja film puudutas märuli taga õhkõrnalt ka Ameerikale valusaid teemasid nagu 11. september, kuid need head ideed jäid ju väga-väga pealiskaudseteks, neid varjutas eriefektide rohke märul, ainult see aga ei suuda panna filmile niivõrd kaasa elama.

"Visa hinge" seerias seni halvim jagu, parim oli muidugi esimene, seejärel teise koha haaras "Visa hing 3", kolmanda koha näppab "Visa hing 2" ja nüüd neljanda siis see film, mis on juba kaotanud omajagu seda head diehardilikku märulit, kuna kõik need madistamised tundusid lihtsalt liiga ebareaalsed.
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Goblin »

hmm, minu arust läheb asi liiga ulmeliseks ära. Samas on ajad ka muutunud, kuid kui üldse Die Hard 5 ilmavalgust näeb, loodan et see tuleb kuidagi esimese osa moodi, sellises oldschool actioni stiilis 8)
Maanteeviirus suundub põhja poole...
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ei lähe ta midagi ulmeks, John päästis esimeses osas pantvangid, teises osas lennujaama, kolmandas linna, neljandas riigi ja viiendas... maailma?
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ralf wrote:Ei lähe ta midagi ulmeks, John päästis esimeses osas pantvangid, teises osas lennujaama, kolmandas linna, neljandas riigi ja viiendas... maailma?

Nii ei käi ikka küll Ralf, viiendas peaks olema Põhja-Ameerika, kuuendas Ameerika mander ja seitsmendas alles maailm, mõtle ka natukene...
ImageImageImage
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by DjD »

eestis ( täpselamt siis kirstiine kaubanduskeskuses ) peaks olema veel müügil mingi hulk UK 2disk dvd ;D more action and more attitude ja mitu tundi lisasi
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Shotgun »

Aii, hea märul! Seda filmi ma ootasin ja kui nägin, siis pettuma ei pidanud. Toores andmine, kohati on seda vaja!! (9/10)
Zeus
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Show must go on

Post by Zeus »

Coke, popcorn, madal asend ja start...
Aju sisselülitamine pole vajalik, kõik kulgeb nii nagu peab. Hoolimata kõigest, ütlen otse - ma eeldasin ja ootasin seda ning ma olen ülirahul. Nautige filmi. Ameerika raudtee...
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Visa Hing 4

Post by brixxx »

See minu lemmik Visa Hinge film, kõige igavam on ''Visa hing 3'' koos Samuel L. Jackson.

Ma ei oska öelda, kas ropendamine tegi McClane koomiliseks, aga kui vaadata 3 eelneva Visa hinge, siis tundub isegi Bruce Willis naljakam, kuigi ''Visa hing 4'' oli ta ka naljaks.

''Visa hing 4'' lugu meeldis küberrünnakust ja action oli ka lahe.

Minu arust on see ainuke filmi seeria, kus filmi lõpus on peategelane nii verine ja läbi omadega, aga siiski elus, mida olen näinud. Tavaliselt filmides saadakse lihtsalt kuule või noa haavu ja tavaliselt ei ole filmides surma saanud ka nii verised.

Ma ei ole ühest asjast aru saanud, miks televisioon näitab Visa hinge seeriat just jõulude ajal?

Hindeks annan 10/10 kuna oli huvitab sisu ja lahedad action stseenid.

Lugesin paar aastat tagasi, et varsti peaks tulema ''Visa hing 5'' ning imdb.com ongi see kirjas, et 2013.aasta tuleb välja film ''A Good Day to Die Hard''. Vaatasin, et Bruce Willisel on teisigi seeria filme: ''G.I. Joe: Retaliation'' (2012) ja ''The Expendables 2'' (2012), mõlemate filmide esimene film vaadatud. Üldse tundub, et Bruce Willise tulevad filmid on huvitavad ja tundub tal olevat normaalne tegelaskujud ka, kuigi ''The Expendables 2'' ilmselt teda eriti üldse näha ei ole kuna esimeses osas näitas teda juba väga vähe.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Ralf
love <3

Post by Ralf »

brixxx wrote:Ma ei ole ühest asjast aru saanud, miks televisioon näitab Visa hinge seeriat just jõulude ajal?

Sest esimese kahe filmi tegevus leiab aset jõuluõhtul? See oleks minu pakkumine, aga kes teab...
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Ralf wrote:
brixxx wrote:Ma ei ole ühest asjast aru saanud, miks televisioon näitab Visa hinge seeriat just jõulude ajal?

Sest esimese kahe filmi tegevus leiab aset jõuluõhtul? See oleks minu pakkumine, aga kes teab...

Peaks jah nii olema. Muud seost pole.

"Visa hing 4" on halvem kui eelnevad osad. Tehniliselt võib-olla parem, aga minu arust veidi liiga tavaliseks märuliks läheb kätte. Lisaks häirib muidugi ka see, et Bruce Willis vahepeal kõvasti vanemaks on saanud, ta ei sobinud enam sellesse rolli. Aga seda oleks talle vist raske ette heita :))
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Post by brixxx »

Rassu wrote:Lisaks häirib muidugi ka see, et Bruce Willis vahepeal kõvasti vanemaks on saanud, ta ei sobinud enam sellesse rolli.

Mina pean jälle tunnistama, et mulle hakkab jälle filmid, siis rohkem meeldima kui peategelased on vanemaks saanud, eriti märul filmides?

Lihtsalt mulle tundub, et jõulude jaoks on Visa hinge seeria natuke liiga vägivaldne.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

brixxx wrote:Lihtsalt mulle tundub, et jõulude jaoks on Visa hinge seeria natuke liiga vägivaldne.

Buu huu, sa kõlad nagu mu ema: "Vanaisa suri täna, praegu ei sobi kinno Draculat vaatama minna... blablalbla..." ;)
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Post Reply