Moulin Rouge

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Tõsiselt hea film. Esimest korda vaatama hakates tundus algus imelik, kuid ikka ei suutnud vaatamist lõpetada. Muusika hea ja näitlejad super.
10/10
-kathyy-
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by -kathyy- »

väga kaunis, tõeline armastuse-muusikal...
kuna mulle väga meeldib laulda, mida ma lihtsalt naudin, siis see film oli just midagi minu kapsaaeda:)... väga meloodiliselt ja võimsalt esitatud..
supper 10/10
reeta
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by reeta »

kes on Moulin Rougi kirjutanud?
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Paar aastat tagasi nägin seda ja nüüd otsustasin teha rewatch'iKui enamik muusikalide juures ei meeldi mulle liigne veiderdamine, mida on kohati piinlik vaadata. See linateos on aga mõõdukalt teatraalne ning meeldiv. Kuigi ma olen peaaegu kõiki filmis kõlanud lugusid varem kuulnud, oli hea, et need polnud päris üks ühele esitatud. Ewan McGregor ja Nicole Kidman näitlesid ja laulsid hästi ning Kidman nägi väga seksikas välja. Üldiselt olid filmi mõlemad pooled õnnestunud, esimene ilmselt abtsindi joobes olles kirjutatud vaimuka stsenaariumi ja teine pool traagilisuse poolest. Peale ilusa armastusloo, heade näitlejate ja muusika kõrval meeldis ka visuaalne pool ning uhke Moulin Rouge'i teater, hea meelega läheks ka isegi sinna. :P Häirisid vaid mõned kohad, kus esitati vaheldumisi ja segamini näiteks Elton Johni, David Bowie, Whitney Houston'i ja teiste artistide laule. Hoolimata sellest on see kindlalt mu 21. sajandi lemmikmuusikal. 9,5/10
Post Reply