Raamatud
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Cagefactor wrote:eile n2gin linnas raamatut bourne ultimatum plaanis ostaja l2bi lugeda
Noo... Bourne Ultimatum'ga on ju see lugu, et samamoodi nagu filmgi on see triloogia kolmas osa. Või kui kaks eelnevat on läbiloetud, siis on muidugi asjalik idee ka kolmas ülevaadata (neis on siiski üksjagu erinevusi võrreldes filmidega, või nii ma Empire'st lugesin).
Ludlumil pidid üldse väga head põnevikud olema - ka need, mis Bourne triloogiasse ei kuulu - koduses raamatukoguski hea hulk olemas, isa on neid mulle juba väga ammusest ajast soovitanud. Aga et mul endal on ka poole A4'ja pikkune "kohustusliku kirjanduse" nimekiri, siis pole mitte kuidagi nendeni jõudnud.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Nagu "Tõde ja Õigus" on Knut Hamsuni "Maa õnnistus" (kohustuslik kirjandus minu ajal), talutav lugeda, kohati liiga "loll".hau wrote:Nimetage mingeid raamatuid, mis räägivad ahnusest/maast/rahast ja mille tegevus toimub 19. sajandi lõpul või 20. algul. Midagi Tõde ja Õiguse sarnast.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- lostinthemist
- Ristiisa

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Sai paar päeva tagasi lõpetatud "Jumalaema kirik Pariisis" teist korda.
Nüüd loen Hemingway "Vanamees ja meri" - väga, väga hea raamat!
Kui see läbi saab (mida ta ka kohe saab, sest lühike raamat), siis ilmselt võtan teist korda ette Fausti..
Üldisemalt minu lugemisharjumustest: alati on pooleli mõni raamat, lugeda katsun kõiki klassikuid ja ka niisama soovitatud raamatuid. Lugemiseks katsun alati aega leida.
Nüüd loen Hemingway "Vanamees ja meri" - väga, väga hea raamat!
Kui see läbi saab (mida ta ka kohe saab, sest lühike raamat), siis ilmselt võtan teist korda ette Fausti..
Üldisemalt minu lugemisharjumustest: alati on pooleli mõni raamat, lugeda katsun kõiki klassikuid ja ka niisama soovitatud raamatuid. Lugemiseks katsun alati aega leida.
- lostinthemist
- Ristiisa