Kui on ajaks 9/10 C ,mida see tähendama peaks?
Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Minu ennustus: 4-0.
Eelmise mängu ennustasin õigesti. : )
Eelmise mängu ennustasin õigesti. : )
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Mulle kohutavalt meeldib 1 reklaam. Mingi A. Le Coq'i.
Lummab täiesti. Pole oluline,et mingi õlle oma. Seda enne lõppu ei tea.
Neid reklaame võib ju olla mustmiljon, kuid see on 1 vähestest, mis mind pausi ajal ikka teleri ette naelutab.
Ja eks need alkoholi reklaamid on ju... Kõige paremini tehtud.
Kas on kellegil veel oma lemmikreklaame, mis nagu eriti õnnestunud?
Lummab täiesti. Pole oluline,et mingi õlle oma. Seda enne lõppu ei tea.
Neid reklaame võib ju olla mustmiljon, kuid see on 1 vähestest, mis mind pausi ajal ikka teleri ette naelutab.
Ja eks need alkoholi reklaamid on ju... Kõige paremini tehtud.
Kas on kellegil veel oma lemmikreklaame, mis nagu eriti õnnestunud?
ajou albski, sina kui led zeppelini fänn oled kindlasti kuulnud 'Stairway To Heaven'i seda peidetud satanistlikku sõnumit. Tahaks teada su arvamust, et kas sinu arust oli see meelega või kogemata ?
Üks päev mingi klassivend näitas igast subliminal message'id, minuarust paras möla, aga Stairway To Heaven jäi rohkem meelde.
Üks päev mingi klassivend näitas igast subliminal message'id, minuarust paras möla, aga Stairway To Heaven jäi rohkem meelde.
Täiesti lambist tuli selline asi meelde et ükskord oli sõbrannadega kinno minek..Mägedel on silmad pidime vaatama ja keegi hakkas mingit munade teemat lambist ajama. Ning siis keegi küsis et mis filmi vaatama lähete vastas üks mu sõbrannadest :"Mägedel on munad"
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- crackhead
- Ristiisa

LadyBug wrote:Täiesti lambist tuli selline asi meelde et ükskord oli sõbrannadega kinno minek..Mägedel on silmad pidime vaatama ja keegi hakkas mingit munade teemat lambist ajama. Ning siis keegi küsis et mis filmi vaatama lähete vastas üks mu sõbrannadest :"Mägedel on munad"
See on nagu mina ja mu bändikaaslased leiutasime joomise käigus Dick Metali, mis sisaldab seda, et tuntud metal lauludes asendatakse mingid sõnad sõnaga dick. Näide: "The Number of the Dicks", "Detroit Dick City" või "Her Dick in the Fog"