Mis koolis käite?
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Mis koolis käite?
Otsing sellist teemat ei näidanud ja mõtlesin, et oleks tore avastada, et mina käin kellegagi samas koolis või et Malle käib Taunoga samas klassis. : )
Mina olen alates sellest aastast Nõmme Gümnaasiumi õpilane.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Mis koolis käite?
Ralf wrote:Otsing sellist teemat ei näidanud ja mõtlesin, et oleks tore avastada, et mina käin kellegagi samas koolis või et Malle käib Taunoga samas klassis. : )
see küll ei puutu siia aga elad sa nõmme kandis?
Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasium ja pole loll vaid sa ei tea lihtsalt seda.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
- Ralf
- love <3
Tore oleks siis lühendite asemel täisnimi kirjutada. 
Nowitzki, olen jah Nõmme mees.
Nowitzki, olen jah Nõmme mees.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Cagefactor
- Bond, James Bond

- uussaabas0
- Raevunud härg

Esimesed viis aastat käisin Pärnu Raeküla koolis, ning mu arust käigu see kool *****! (sorry, kui solvasin kedagi, kes juhuslikult käib seal koolis, kuid see on lihtsalt minu arvamus)
Kuuendast klassist saati olen käind siis Pärnu Vanalinna Põhikoolis, ja hetkel läeb 8klass, ja olen uhke, et kooli vahetasin
Kuuendast klassist saati olen käind siis Pärnu Vanalinna Põhikoolis, ja hetkel läeb 8klass, ja olen uhke, et kooli vahetasin