Lõpp-punkt 2
Moderator: Meeskond
Lõpp-punkt 2
Lõpp-punkt 2
Final Destination 2 (2003)
Kimberly on lõbusal nädalavahetusel koos sõpradega, kui ta näeb maanteel nägemust autoõnnetusest. Tänu sellele päästab ta rühma inimesi sellest jubedast plahvatusest ja avariist. Tuleb välja, et rühm on ikkagi ohus - järjest hakkavad nad salapäraselt surema.
Tegu on thrillerliku õudusfilmiga, mille lavastajatoolis tuntud kaskadöör ja lavastaja David Ellis ("Matrix Reloaded")
Loe täielikku tutvustust siit
Final Destination 2 (2003)
Kimberly on lõbusal nädalavahetusel koos sõpradega, kui ta näeb maanteel nägemust autoõnnetusest. Tänu sellele päästab ta rühma inimesi sellest jubedast plahvatusest ja avariist. Tuleb välja, et rühm on ikkagi ohus - järjest hakkavad nad salapäraselt surema.
Tegu on thrillerliku õudusfilmiga, mille lavastajatoolis tuntud kaskadöör ja lavastaja David Ellis ("Matrix Reloaded")
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- Ralf
- love <3
Eelkõnelejaga tuleb nõustuda: kiirteestseen ületas tugevalt nii järjefilmi kui eelkäija "premonition"-stseenid, ent teises osas olid karakterid magedamad ning ta oleks võinud veidi süngem olla.
See-eest tuleb mainida, kui põnevaks surmad muudetud oli. Ma olin kramplikult tooli küljes kinni, kui hambaarsti juures naerugaasist uimastatud poisile dekoratiivne kala kurku kukkus, vesi elektripistiku poole voolas ning koht, kus lotovõitjast nooruki käsi ameeriklaste ülijämedasse ja teravate labadega kraanikausiauku kinni jäi... Geniaalne.
6,5/10
See-eest tuleb mainida, kui põnevaks surmad muudetud oli. Ma olin kramplikult tooli küljes kinni, kui hambaarsti juures naerugaasist uimastatud poisile dekoratiivne kala kurku kukkus, vesi elektripistiku poole voolas ning koht, kus lotovõitjast nooruki käsi ameeriklaste ülijämedasse ja teravate labadega kraanikausiauku kinni jäi... Geniaalne.
6,5/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:35, edited 1 time in total.
Ma nägin ka seda teist osa juba kaks korda ja ikka veel meeldis. Ta ei pruukinud küll enam nii õudne olla, aga mõned kohad olid siiski mis veel värisema võttis. Põnevust ju selles filmis siiski jagus. Esimene osa oli ka normaalne tuleb tunnistada. Annan filmile 9/10
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something