MMORPG

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

Post Reply
hau
Ristiisa
Ristiisa

MMORPG

Post by hau »

Keegi mängib mingeid MMORPG mänge? Runedest kuni maitea milleni.
Vanasti sai igasuguseid ajaviiteks proovitud ja viimastel aastatel pole eriti aega viitsinud raisata, aga nüüd viimastel nädalatel olen alustanud Cyberdunkiga, mis kujutab endast korvpalli manageri. Teed oma mängija, treenid, otsid klubi, ostad varustust jne. Teed oma tiimi ka hiljem. Kui viitsimist tegeleda siis nõuab päevas ainult üks kord sisselogimist, et panna uus trenn peale, teha uued betid ja tsekkida mängude tulemusi. Aga midagi ei juhtu kui mõni päev läheb meelest tsekkida.
Soovitan igatahes. Suhteliselt uus mäng ja arenemisjärgus. Kui keegi viitsib tegeleda siis siit kaudu saab
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by albski »

mängisin tribalwarsi
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Mängisin Runescape 3 aastat vahelduva eduga (vahel oli 6 kuud paus jne). Nüüdseks ei viitsi MMORPG aega investeerida ning eelistan üksikmänge rohkem.
There was a HOLE here. It's gone now.
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Ainus, mis huvitaks, oleks ehk Star Trek Online, kuid sellelaadsed mängud võtavad liiga palju aega. Manageri tüüpi võtavad võib-olla vähem, aga neid ei viitsiks ka suure igavuse korral mängida.
Peamiselt mängin ka üksikmänge.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Pole enam aega selliste asjade jaoks kahjuks....
ImageImageImage
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Ei, eriti ei mängi.
Olen proovind Rune't. Ei meeldind.
Siis mängisin mõned korra sellist nagu Sherwood, liiga lihtne oli. Ei kiskund mängima.
Mulle sellised ei istu,kus mingit tegevust ei näe. Igav.
Ootan,mida kujutab endast Stargate Worlds.
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

Post by Nowitzki »

hattricki juba aasta aega varsti täis
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

WoW'i tegin mõnda aega ning ka Guild Wars betat sai kuu aega taotud... oleks palju raha kuumaksudeks siis võtaks mingi mängu ka tõsisemalt ette.
-sander-
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by -sander- »

Kunagi mängisin Runescape, aga mitu korda Wildis surma saanud ja enam isu mängida polnud. Combat 48 :) Ostke ära :D!
Aga selliseid veebipõhiseid mänge mängin ikka.
Image
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Cagefactor »

ise myyks runescape kasutaja lvl 70 pole m2nginud juba aasta ei n2e m6ttet selle mehe alles j2tmises pointi niiet ostke.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

seoses sinu müügiplaanidega meenus mulle üks hea müük klassivennale. ütlesin, et mul mingi jõhker ruuni kasutaja ja et müün ainult sajaga maha, tegelt ma pole selliseid mänge kunagi mänginudki ning see kasutaja oli väljamõeldis. kui ta siis proovis ja sisse ei saanud, siis polnud enam midagi teha, ma ütlesin, et kurat ma ei tea, ma müüsin oma kasutaja maha ja pole minu asi enam.
Post Reply