Teadmata kadunud
Moderator: Meeskond
Tõesti üks igavene kiuslik seriaal, pidevalt midagi toimub, kuid ühtegi vastust ei anta. Lootsin, et kolmanda hooaja lõpus paljastatakse mõni oluline saladus, kuid selle asemel kuhjati jälle küsimusi juurde. Aga neetult põnev oli küll. Kahjuks nüüd jälle pikk paus, enne kui edasi saab vaadata. Ja oi kus võiks spoilerdamisega nende tuju ära rikkuda, kes veel näinud ei ole
, kuid olen tubli ja rohkem edasi ei kirjuta.
PS: Wikipedia andmetel tahetakse teha veel kolm hooaega, 4, 5 ja 6, igaüks neist 16 osa pikk.
PS: Wikipedia andmetel tahetakse teha veel kolm hooaega, 4, 5 ja 6, igaüks neist 16 osa pikk.
Ma ikka ka aegajalt jah, sellele seriaalile viskan pilgu peale. Esimest hooaega kui vaatasin, siis ei saanud ma küll eriti oidu sellest milles värk on. Igas osas vist see näitab jälle kellegi minevikus toimunut. Iga hooajaga (nagu näha) asjad arenevad seal ikkagi edasi ka.
Kuid tuleb tõdeda, et seebikas omakorda põnev ning lausa kutsub vaatama.
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Mul ka kõige lemmikum. Üritan mitte ühtki osa vahele jätta. Osaliselt kahju, et ma nii hilja seda vaatama hakkasin (alguse hooajad nägemata), aga tundub, et sisust arusaamise mõttes pole suurt midagi kaotatud.
Nagu selles hooaja sissejuhatuses öeldi, on see tõesti inimestest ja suhetest, mitte niivõrd põnevik.
Karakterid on kõik tõesti väga huvitav ja saladustel vist otsa ega äärt polegi. Jack kui tüüpiline kangelane mulle muidu ei meeldinud, kuid Teiste juures vangistuses olles see kibestunud ja skeptiline suhtumine tõstis tublisti arvamust temast. Aga praegu jah..nagu vanasti. Kate'i asemel otsustaksin kindlasti Sawyeri kasuks (kes on kõige huvitavam ja värvikam seal), aga ta nagu kits kahe heinakuhja vahel.
Locke tundus olevat muidu mõistlik mees, aga viimaseid lollusi arvestades, võiks pakkuda, et ta liiga palju Saksa filme vaadanud
(plahvatused)
Sayid tundub olevat kõige kainema mõistusega ja arukam. Ja näitleja, kes mängib Beni, sobib suurepäraselt sellesse rolli.
Aga nende Teiste osas tekib küll küsimus, et kaua võib manipuleerida ja mis krt nende eesmärk on.
Nagu selles hooaja sissejuhatuses öeldi, on see tõesti inimestest ja suhetest, mitte niivõrd põnevik.
Karakterid on kõik tõesti väga huvitav ja saladustel vist otsa ega äärt polegi. Jack kui tüüpiline kangelane mulle muidu ei meeldinud, kuid Teiste juures vangistuses olles see kibestunud ja skeptiline suhtumine tõstis tublisti arvamust temast. Aga praegu jah..nagu vanasti. Kate'i asemel otsustaksin kindlasti Sawyeri kasuks (kes on kõige huvitavam ja värvikam seal), aga ta nagu kits kahe heinakuhja vahel.
Locke tundus olevat muidu mõistlik mees, aga viimaseid lollusi arvestades, võiks pakkuda, et ta liiga palju Saksa filme vaadanud
Sayid tundub olevat kõige kainema mõistusega ja arukam. Ja näitleja, kes mängib Beni, sobib suurepäraselt sellesse rolli.
Aga nende Teiste osas tekib küll küsimus, et kaua võib manipuleerida ja mis krt nende eesmärk on.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Kanal 2-el veel näidata 3 Losti 3. hooaja osa (viimane osa jaguneb kaheks osaks, seega 4 teisipäeva veel...).
Youtube's sattusin juhuslikult sellise video peale Lost Season 4 Trailer HQ Promo 2
Pole siin foorumis veel sellist linki igatahes leidnud...
ning kui ma õigesti aru sain seda videot vaadates, siis osad ellujäänutest saavad saarelt minema, osad tahavad/peavad sinna jääma. Ning kui uskuda Wikipediat, siis 4 hooaja 3. osas "The Economist" peavad Sayid ja Kate läbi rääkimisi Locke'i pantvangiga, kes võib neid saarelt ära aidata.
Tundub olevat sarnane filmi "The Final Destination" osadele.
Youtube's sattusin juhuslikult sellise video peale Lost Season 4 Trailer HQ Promo 2
ning kui ma õigesti aru sain seda videot vaadates, siis osad ellujäänutest saavad saarelt minema, osad tahavad/peavad sinna jääma. Ning kui uskuda Wikipediat, siis 4 hooaja 3. osas "The Economist" peavad Sayid ja Kate läbi rääkimisi Locke'i pantvangiga, kes võib neid saarelt ära aidata.
_eesti999_ wrote:Kanal 2-el veel näidata 3 Losti 3. hooaja osa (viimane osa jaguneb kaheks osaks, seega 4 teisipäeva veel...).
Sa pole üldse "ära-spoili-teistele" kampaaniast aru saanud???

- _eesti999_
- Bond, James Bond