Kardetud terrorist Charles Rane (Bruce Payne) on seni suutnud end kavaluste ja halastamatute meetodite abil vahistamisest päästa. Kuid nüüd on ta FBI poolt kinni püütud ja lendab valve all lennuga 163 LA poole. Rane pääseb vabaks ja kaaperdab lennuki, kuid seejuures ei osanud ta arvestada mehega, kes istub kohal 57 - turvaekspert John Cutter (Wesley Snipes) on kaotanud just oma naise ja võib arvata, et ta pole piisavalt heas tujus, et Charles Rane'i sugusel lihtsalt tegutseda lasta.
Täiesti tüüpiline Snipesi film - sisutühi popkorni promomiseks loodud märul. Vaadata kõlbab, ikkagi Snipes ju... ja pahal pole kah eriti viga, aga midagi erilist või meeldejäävat küll loota ei tasu.
Mulle on algusest peale meeldinud, s.o alates sellest, kui ma seda kunagi esimest korda nägin. Vaatan ikka ja jälle hea nostalgiatundega, Charles Rane is not insane! Millegipärast ongi see 'paha' tegelane just kõige erksamalt meeles. Eks mõned lapsused muidugi on, aga... mulle meeldib.
Algselt tundus nagu "Die Hard" on a plane, aga ikkagi ei jäädud "Non-Stopi" stiilis vaid lennukile pidama. Algselt planeeritud Sly'd või isegi Bruce'i oleks vast peaosas parema meelega näinud, kuid ega ka Snipes kangelase mängimisega hätta jäänud. Niikuinii oli filmi tegelikuks staariks hoopis Bruce Payne, kes väga veenva kurikaelana jättis kõik teised näitlejad oma varju ning tema tegelase lõppu ja motiive arvestades väärib võrdlust ka ikoonilise Hans Gruberiga.