Johnny Depp
Moderator: Meeskond
KiiZ wrote:You're a healthy fan! You like Johnny, but you don't let him run your life. You think he's talented, cool, and really hot. You're the kinda fan that goes to his websites and never misses a tv appearence. You're absolutely normal.
lollakas test. mind ei koti mingi depp mitte üks põrm.
Ära ütle nii halvasti.
Vahest on Johnny tõesti ülehinnatud, kui minusugused fännid nii räägivad, aga sa ei pea nii ütlema.
Ei ole lollakas, jumala normaalne.
LauraOlen wrote:KiiZ wrote:You're a healthy fan! You like Johnny, but you don't let him run your life. You think he's talented, cool, and really hot. You're the kinda fan that goes to his websites and never misses a tv appearence. You're absolutely normal.
Ära ütle nii halvasti.
Vahest on Johnny tõesti ülehinnatud, kui minusugused fännid nii räägivad, aga sa ei pea nii ütlema.
Edit:
Deem, kui palju ma olen otsinud neid pilte. Pole ikka leidnud ja tuju nulli lähedane.
You're a healthy fan! You like Johnny, but you don't let him run your life. You think he's talented, cool, and really hot. You're the kinda fan that goes to his websites and never misses a TV appearence. You're absolutely normal
Arvan, et vastab täiesti tõele minu kohta. Kõik õige. Ainult, et ma lisak sinna "you think..." veel palju omadussõnu.
Arvan, et vastab täiesti tõele minu kohta. Kõik õige. Ainult, et ma lisak sinna "you think..." veel palju omadussõnu.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

LauraOlen wrote:LauraOlen wrote:KiiZ wrote:You're a healthy fan! You like Johnny, but you don't let him run your life. You think he's talented, cool, and really hot. You're the kinda fan that goes to his websites and never misses a tv appearence. You're absolutely normal.
Ära ütle nii halvasti.
Edit:
Deem, kui palju ma olen otsinud neid pilte. Pole ikka leidnud ja tuju nulli lähedane.
Vt EverythingJohnny.com, mingi Fan rooms või midagi sarnast peaks seal olema. Mina sina enam ei lähe nii et täpset linki ära loodagi. lihtsalt me natuke häkkisime nende hullude foorumit ja jätsime Tarja Haloneni nime all nilbet teksti. nad olevat foorumi turvaseaded ära muutnud seepeale
LauraOlen wrote:KiiZ wrote:You're a healthy fan! You like Johnny, but you don't let him run your life. You think he's talented, cool, and really hot. You're the kinda fan that goes to his websites and never misses a tv appearence. You're absolutely normal.
Ära ütle nii halvasti.
Test on lollakas.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kuulge, pole üldse nii hullud pildid .
Okei, see on :
http://smg.photobucket.com/albums/v324/ ... 5_2225.jpg
http://smg.photobucket.com/albums/v324/ ... =ZOEr1.jpg
See on päris okei juba .
Okei, see on :
http://smg.photobucket.com/albums/v324/ ... 5_2225.jpg
http://smg.photobucket.com/albums/v324/ ... =ZOEr1.jpg
See on päris okei juba .
Hmm...mulle tundub, et pigem on probleem Deppi või ainult Deppi fännajate vihkajates, sest kellelgi pole kohustust antud teemat ja postitusi üldse lugeda. Mind näiteks see küll ei häiriks, kui Tom Cruise´i või John Travoltat sama palju ja hullunult kommenteeritaks.
Haa?
Ja kui teema jälle avatud, siis jätkub kõik samamoodi. Minu meelest on siinsed kommentaarid küll väga asjalikud võrreldes sellega, mida mujal netis näha võib. Siin ei ole lehekülgede kaupa :"OH MY GOD!! I LOVE JOHNNY DEPP, HE'S SO SEXY AND HOT. KILL VANESSA! JOHNNY LOVES ME!!"
Hea Aasta wrote:Mina just ütleks, et peaks. Mitte küll pikaks ajaks, vaid ajutiselt. See peaks seda Deppi hullust siin kuidagi maha rahustama, sest praegu toimuv käib küll äärmiselt pinda.
Haa?