Jericho
Moderator: Meeskond
Nüüd kus pool hooaega läbi saanud ning teine pool tuleb alles jaanuaris, siis avaldaksin oma arvamust. Tegelikult täitsa üllatav, arvestades et esimesed 3-4 osa olid üsna cheesy dialoogidega ning näitlejad ei elanud nagu oma rolli sisse, kuid viimaste osadega paranes nii sisu kui ka sarja kvaliteet. Ei leidnud cheesy'sust enam, näitlejad said hästi hakkama oma osadega ja ka põnevust jätkus. Igastahes ootan pikisilmi, mil hooaeg jätkub.
There was a HOLE here. It's gone now.
- lostinthemist
- Ristiisa

Esimene hooaeg sai paar päeva tagasi vaadatud ning ootan hea meelega teist hooaega (mille tegemisest plaaniti loobuda kuni hullumeelse fännide massiavaldusega ja pähklikoormaga).
Nõustun Priiduga, esimesed episoodid ei olnud väga head, labased näitlemised olid ning mitmed kohad näisid võltsina, kuid üha sarja edenedes läks paremaks. Lausa nii heaks, et viimased episoodid kiskusid väga pingelisteks ja põnevaks, et esimene hooaeg lõppes liiiga järsku ära.
Leidus väga dramaatilisi ning kurbi kohti, samas ka mõnusaid momente.
Kokkuvõtlikult vaadatav ja hea seriaal, kuid mitte nii hea.
7/10
Nõustun Priiduga, esimesed episoodid ei olnud väga head, labased näitlemised olid ning mitmed kohad näisid võltsina, kuid üha sarja edenedes läks paremaks. Lausa nii heaks, et viimased episoodid kiskusid väga pingelisteks ja põnevaks, et esimene hooaeg lõppes liiiga järsku ära.
Leidus väga dramaatilisi ning kurbi kohti, samas ka mõnusaid momente.
Kokkuvõtlikult vaadatav ja hea seriaal, kuid mitte nii hea.
7/10
- Will Turner
- Raevunud härg

Kuna ma ei ole vaadanud esimesi osasid, siis ei oska ütleda, millised need minu arvates olid, ma hakkasin mingi poole hooaja pealt vaatama ja mulle igatahes hakkas meeldima see sari ja ootan huviga teist hooaega.
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
simpson wrote:Teine hooaeg tuleb kildlasti, aga ainult 7 osaline. Hetkeks pole veel teada millal seda USA-s näitama hakatakse.
Jah nii see on,7 osa ja kõik(kui see tuleb ka cancel siis ei tule midagi
Endale see peale eriti ei läinud ja ei oska midagi öelda selle kohta.Ajaa minu arust see sarja plot oli suht mõttetu,aga maitse asi.
aka Quatermain