Kodus ja võõrsil
Moderator: Meeskond
Re: nii palju kui mina tean..
Tunnistan üles, et vaatan ka vahelduva eduga seda.
Mis kümme tuhat osa? Täna läks eetrisse 4486. osa.
plikatirts01 wrote:Home and awayl on kindlasti 10 00 osa aga edasi ei tea.
10 000 osa jõuab eestisse 2028 aastal.
Mis kümme tuhat osa? Täna läks eetrisse 4486. osa.
Spoiler :
Re: nii palju kui mina tean..
Lugesid postituse lõpuni?rezpekt wrote:Oled sa seda seriaali üldse vaadanud? Väga kahtlane mulje jääb... ah kurat ma ei viitsi sind enam parandada. Su postitus on väga vigane.
Lõpus ju parandas ja nimedki õiged.
Tunnistan üles, et olen sarja kauaaegne vaataja.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Kodus ja võõrsil
http://publik.delfi.ee/news/kino/kinnit ... d=69581737
Pole enam ~3 aastat sarja vaadanud, ja ka siis vaatasin Austraalias jooksvaid episoode, kuid kahju on ikka. See on ju aastakümneid meie kanalitel jooksnud.
Kas vaatajaid oli vähe juba kanal2 ajal ja sellepärast koliti ümber?
Pole enam ~3 aastat sarja vaadanud, ja ka siis vaatasin Austraalias jooksvaid episoode, kuid kahju on ikka. See on ju aastakümneid meie kanalitel jooksnud.
Kas vaatajaid oli vähe juba kanal2 ajal ja sellepärast koliti ümber?
Päevik | 2021

Tollel sarjal pole ju tüüpsele sarjale omast lugu, pole mingit keskset sisuliini, mis kõige lõppedes lahenema peaks? Vaevalt, et see H&A'd truult telekanalist jälgivate inimeste jaoks lõpuosaks jääv episood mingist kaugest ja teoreetilisest lõpust oluliselt erinebki. Mis ilmselt ei vähendab ustavate vaatajate meelepaha. Kui tegelastele on kaasa elatud tõesti enam kui kümme aastat, on ilmselt valus teada, et lood jätkuvad aga need ei ole enam kättesaavad. Nii et kujutan juba ette seda nurinat, mis kuskilt nüüd kajama hakkab.
Mitte et ma sellele kaasa elaks, mulle endale meeldivad kindla alguse ja lõpuga asjad, nii et sellise sarja vaatamine mõjuks silmamunadele sama abrasiivselt nagu liivapaber.
Mitte et ma sellele kaasa elaks, mulle endale meeldivad kindla alguse ja lõpuga asjad, nii et sellise sarja vaatamine mõjuks silmamunadele sama abrasiivselt nagu liivapaber.
Ülimalt, ülimalt kahju, et kaotakse ära.
See tähendab, et Tõnu Mikiver jääb ka tööta ja ei kuulegi tema häält enam. Ma ikka vahelduva eduga olen ikka vaadanud neid, 12-13 jäi paus sisse aga nüüd sel aastal hakkasin uuesti jälgima, kui avastasin, et netis saab ka osasi järgi vaadata (kanal2 lehel siis)
Kurat, need olid toredad ajad, kui seda näidati 2 osa korraga...head mälestused sellest sarjast. Väga kahju, et see nüüd lõpetatakse siin ära.
Kurat, need olid toredad ajad, kui seda näidati 2 osa korraga...head mälestused sellest sarjast. Väga kahju, et see nüüd lõpetatakse siin ära.
Heh, ma üldse ei teadnudki, et see seep veel elus on. 
Päevik | 2021