Hirmutoojad
The Frighteners (1996)
Frank Bannister on oma eluga hädas olev vennike, kes teenib elatist puhastades elamuid vaimudest. Muidugi jätab ta mainimata, et ta vaimudega rääkida suudab ja ise need majadesse kummitama saatis. Kuid selles linnakeses on palju vaime, ja nad kõik pole sõbralikud. Üks neist on tegelikult eriti pahatahtlik ja tapab nii elavaid kui surnuid. Kuna Frank teda jälitama asub ja seetõttu tihti mõrvapaika jõuab, kahtlustatakse peagi teda ennast mõrvades. Oma kehatute sõprade abiga peab ta nüüd end süüst puhtaks pesema ja hävitama linna terroriseeriva vaimu, kellega ta on tihedamalt seotud, kui ta arvata oskab.
Loe täielikku tutvustust siit
Hirmutoojad
Moderator: Meeskond
Hirmutoojad
Last edited by Cochrane on 20. June 2006, 14:34, edited 1 time in total.
See on üks nendest filmidest mis ei suuda ära otsustada millisesse žanrisse ta täpselt kuulub. Iseenesest poleks see probleem kui selline otsustamatus kestaks läbi terve filmi, aga antud teosel on 2 üpris erinevat poolt - algus on komöödia, läpp aga keerab liialt süngeks õudukaks...
Visuaalse külje pealt oli tegu igati asjaliku üritusega (Meest Mustas Keebis polegi nii ehedalt kujutatud, kaameratöö oli samuti suht normaalne), näitlejad tegid hea töö (esmajoones horroriveteran Jeffrey Combs sünge FBI agendina, ehkki ka Dee Wallace-Stone ja Jake Busey väärivad äramärkimist), stoori ise polnud kah paha... 6/10
Visuaalse külje pealt oli tegu igati asjaliku üritusega (Meest Mustas Keebis polegi nii ehedalt kujutatud, kaameratöö oli samuti suht normaalne), näitlejad tegid hea töö (esmajoones horroriveteran Jeffrey Combs sünge FBI agendina, ehkki ka Dee Wallace-Stone ja Jake Busey väärivad äramärkimist), stoori ise polnud kah paha... 6/10
Peale selle filmi vaatamist pean ma järjekordselt tõdema,et Peter Jackson on ikka väga andekas ja mitmekülgne lavastaja.
Ta suudab teha nii verest läbi imbunud absurdseid komöödiaid(Braindead),kui ka suuri laiale publikule peale minevaid linateoseid(Sõrmuste Isanda triloogia ja King Kong)
The Frighteners oli väga mõnus meelelahutus.Nagu eelmised postitajadki on maininud siis,filmi esimene pool oli niisugune muhe ja teine pool oli põnev ja küllaltki hea storyga.Visuaalselt oli samuti film väga nauditav.
Lõpus meenutas mulle hullumeelne noorpaar,kes tapsid lihtsalt,et teistest sarimõrvaritest üle olla,kohati Mickey ja Mallory Knoxi Natural Born Killers'ist.
Minu meelest igati õnnestunud film.
8/10
Ta suudab teha nii verest läbi imbunud absurdseid komöödiaid(Braindead),kui ka suuri laiale publikule peale minevaid linateoseid(Sõrmuste Isanda triloogia ja King Kong)
The Frighteners oli väga mõnus meelelahutus.Nagu eelmised postitajadki on maininud siis,filmi esimene pool oli niisugune muhe ja teine pool oli põnev ja küllaltki hea storyga.Visuaalselt oli samuti film väga nauditav.
Lõpus meenutas mulle hullumeelne noorpaar,kes tapsid lihtsalt,et teistest sarimõrvaritest üle olla,kohati Mickey ja Mallory Knoxi Natural Born Killers'ist.
Minu meelest igati õnnestunud film.
8/10