Tähevärav SG-1
Moderator: Meeskond
Tähevärav SG-1
Tähevärav SG-1
Stargate SG-1 (1997 – 2007)
Seriaal on järg 1994 aastal valminud filmile "Stargate".
Tähevärava programm on pandud kinni, kuni päevani, mil läbi värava tulevad Goa´uldid, kes röövivad väravat valvanud personali. Erust kutsutakse tagasi kolonel Jack O'Neill (Richard Dean Andresson), kelle meeskonda kuuluvad veel Dr. Daniel Jackson (Michael Shanks), kapten Samantha Carter (Amanda Tapping) ja jaffa Teal´c (Cristopher Judge). Nii algas tänaseks päevaks juba kümne hooajaline seriaal, kus peamiseks eesmärgiks on kaitsta maad uute ohtude eest, mis tähevärav endaga kaasa toob. Sarjale on valminud ka spin-off Stargate Atlantis.
Loe täielikku tutvustust siit
Stargate SG-1 (1997 – 2007)
Seriaal on järg 1994 aastal valminud filmile "Stargate".
Tähevärava programm on pandud kinni, kuni päevani, mil läbi värava tulevad Goa´uldid, kes röövivad väravat valvanud personali. Erust kutsutakse tagasi kolonel Jack O'Neill (Richard Dean Andresson), kelle meeskonda kuuluvad veel Dr. Daniel Jackson (Michael Shanks), kapten Samantha Carter (Amanda Tapping) ja jaffa Teal´c (Cristopher Judge). Nii algas tänaseks päevaks juba kümne hooajaline seriaal, kus peamiseks eesmärgiks on kaitsta maad uute ohtude eest, mis tähevärav endaga kaasa toob. Sarjale on valminud ka spin-off Stargate Atlantis.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- uussaabas0
- Raevunud härg

Mulle on ka üldjuhul ulmekad meeldinud. Kuna ma olen teleka mittevaatamise maailmameister juba mitmendat aastat, siis erilist võrdlust mul ühelegi neist pole. Niipalju kui sellest mäletan, siis väga üle ei pingutatud millegagi. Kuigi kogu tegevus oli pea täielikult ebareaalne, siis seesuguses keskkonnas nagu tegijatel välja oli mõeldud, tundus kõik tehtu loogiline ja reaalne (päris sooveest pomme ei tehtud - võrdluseks siis McGiver).
Igati vaadatav
Igati vaadatav
Tunnistan.. olen igavesti selle seriaali fänn.
ops:
Selle aasta oktoobris kohtusin SG-1 ajuga aka Samantha Carter ehk siis Amanda Tapping. Awwwww.... sõnatuks võttis. Kogu kulutatud raha oli seda väärt. 2006 aasta novembris lähen jälle Londonisse oma lemmiknäitlejannaga kohtuma. Elu on ilus.
Selle aasta oktoobris kohtusin SG-1 ajuga aka Samantha Carter ehk siis Amanda Tapping. Awwwww.... sõnatuks võttis. Kogu kulutatud raha oli seda väärt. 2006 aasta novembris lähen jälle Londonisse oma lemmiknäitlejannaga kohtuma. Elu on ilus.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Wisegirl wrote:Tunnistan.. olen igavesti selle seriaali fänn.ops:
Jackson on targem, st ajaloolises värgis.
Ãks parimaid sarju ja kõva fänn olen ka. O'neill ikka paneb selliseid kilde, et lausa surnuks võib naerda. :lol:
There was a HOLE here. It's gone now.
- lostinthemist
- Ristiisa

Vabandust kaksikpostituse eest, aga:
http://www.gateworld.net/news/2006/08/i ... tlan.shtml
Stargate fännidele on tänane päev must päev....
*kirjutab märkmikusse, et ei pista oma jalga kunagi 21. augustil välja*
http://www.gateworld.net/news/2006/08/i ... tlan.shtml
Stargate fännidele on tänane päev must päev....
*kirjutab märkmikusse, et ei pista oma jalga kunagi 21. augustil välja*
There was a HOLE here. It's gone now.