Johnny Depp

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Ma pole kindlasti nii suur fänn kui paljud siin, aga need 4 nimetatud filmi on muidugi nähtud, kõiki kindlasti ka üle ühe korra. Peale selle ehk umbes 75% tema filmidest nähtud. Vanemaid asju pole veel jõudnud hankida nagu nt. What's Eating Gilbert Grape (1993).
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

Ralf wrote:Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.

sõitku või põrgu poole, Duke´i ja Edwardi pärast annan talle sellegi andeks. ma ei ole fänn aga ma ei oska lahti seletada väljendit depptologist. tundub et ma rohkem kritiseerin kui ülistan siiski. aga anti-Depp ma ka pole....
tegelikult on Sparrow ses mõttes ka geniaalne, et karakter kui selline on saanud universaalseks sümboliks. ühegi "tõsise" rolliga, elulugude jmt põhjal mängitud "academyawardnominee" - rollidega ei ole võimalik seda saavutada. Mitte et need oleks vähem värvikad, aga imelik on fännata karakterit selle inimese asemel kel ta põhineb. Ainult fantaasiakarakteritega nagu Edward ja Jack saab tekitada sellise, ütleme peaaegu sekti. Ja elulistest niisugustega nagu Ed Wood ja Duke, sest nad olid nii ekstravagantsed et tundub nagu see oleks olnudki väljamõeldis, kuigi tegelikult ei olnud.
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LadyBug »

Ralf wrote:Ma tahaks nüüd kõigilt Depp fängöörlidelt küsida, et kas te olete üldse kõiki filme näinud, kus see mees osaleb? Natuke tobe oleks ju teda fännida vaid seepärast, et ta Jack Sparrow'd mängis. "Dead Man", "Ed Wood", "Fear and Loathing in Las Vegas" ja "Edward Scissorhands" on just need neli filmi, kus tema talent kõige enam silma paistab. Minu arust ta oma Sparrow-lapsjumala rolliga sõidab autoga müüri poole, aga ega ma ei saa talle süüks panna, et tänapäeval ei ole lihtsalt tõsiseid ja häid projekte, millest kinni haarata.

Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus
Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
Kariibi mere piraadid
Charlie ja šokolaadivabrik
Corpse Bride
Private resort
Avastades Eikunagimaad
Edward käärkäsi
Salajane aken
Cry baby
Ükskord Mehhikos
Kokaiin
Otse põrgust
Ratastel Las Vegasesse
Legend peata ratsanikust
Donnie Brasco
Ed Wood
Nick of Time
A Nightmare On Elm Street
Don Juan DeMarco (poolenisti)
The Libertine (poolenisti)

Võimalik et rohkemgi, aga praeq ei tule meelde.
Usun et mu fännamine on vägagi õigustatud!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Nojah. "Dead Man" ja "Ed Wood" ma ei ole veel näinud. Pole asja nö. kätte võtnud. Pole näinud mitmeid nn. Deppi-filme, mida väga tahaks näha. Aga noh, filme, mida ma olen näinud, tuleb kokku üle 10.
Rohkem, kui näitlejat, austan ma teda kui isiksust. Ja muidugi mulle väga meeldib tema näitlemine. Aga kuna ta on mulle isikuna ääretult sümpaatne, siis võiksin teda vaadata, mis tahes filmis.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Tema bändi P plaati olete kuulanud? Päris huvitav erinevate stiilide kasutus.
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LadyBug »

Soprano wrote:Tema bändi P plaati olete kuulanud? Päris huvitav erinevate stiilide kasutus.

Kus seda leida võib?
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

LadyBug wrote:
Soprano wrote:Tema bändi P plaati olete kuulanud? Päris huvitav erinevate stiilide kasutus.

Kus seda leida võib?

Asi on suhteliselt haruldane, aga amazonis näiteks müüakse kasutatud plaati.
http://www.amazon.com/P/dp/B000006L8Y
-kathyy-
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by -kathyy- »

LadyBug wrote:

Kariibi mere piraadid
Corpse Bride
Private resort
Avastades Eikunagimaad
Edward käärkäsi
Salajane aken
Cry baby
Ükskord Mehhikos
Kokaiin
Otse põrgust
Ratastel Las Vegasesse
Legend peata ratsanikust
Donnie Brasco
Ed Wood
Nick of Time

mina ei fänna johnny deppi absoluudselt mitte jack sparrowi pärast või selle poolest, et ta väga kena on, ta lihtsalt on nii võrd hea näitleja, ta suuab alati oma rollidega toime tulla, ja vot just selle poolest ma teda imetlengi.
kõigist neist eelnimetatud filmidest, ei ole ma näinud vaid (tema varajasi teoseid) A Nightmare On Elm Street, Cry baby, What's Eating Gilbert Grape ja veel mõni vana film... (mis hetkel meelde ei tule..), ülejäänud on nähtud ja kiidetud... :))

ja need filmid mida Ralf nimetas... siis jah neis filmides on ta teinud suurepäraselt hästi oma osa (Y) :)
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LadyBug »

-kathyy- wrote:
LadyBug wrote:

Kariibi mere piraadid
Corpse Bride
Private resort
Avastades Eikunagimaad
Edward käärkäsi
Salajane aken
Cry baby
Ükskord Mehhikos
Kokaiin
Otse põrgust
Ratastel Las Vegasesse
Legend peata ratsanikust
Donnie Brasco
Ed Wood
Nick of Time

mina ei fänna johnny deppi absoluudselt mitte jack sparrowi pärast või selle poolest, et ta väga kena on, ta lihtsalt on nii võrd hea näitleja, ta suuab alati oma rollidega toime tulla, ja vot just selle poolest ma teda imetlengi.
kõigist neist eelnimetatud filmidest, ei ole ma näinud vaid (tema varajasi teoseid) A Nightmare On Elm Street, Cry baby, What's Eating Gilbert Grape ja veel mõni vana film... (mis hetkel meelde ei tule..), ülejäänud on nähtud ja kiidetud... :))

ja need filmid mida Ralf nimetas... siis jah neis filmides on ta teinud suurepäraselt hästi oma osa (Y) :)

Tottaly agree:)
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by LauraOlen »

*piinlik*
Last edited by LauraOlen on 01. June 2009, 00:57, edited 1 time in total.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Sa hirmutad mind. Tõsiselt. Brr...
There was a HOLE here. It's gone now.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Vau. :shokeeritud:
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on? :pööritus:
Oled näind heades rollides,OK. So? Näitleja nagu ikka.
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Pixie wrote:Vau. :shokeeritud:
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on? :pööritus:

Sinu postitus on minu jaoks justkui sõnum taevast.
There was a HOLE here. It's gone now.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

LauraOlen wrote:võtsin kooli kaasa ta pilte ja vaatasin neid koguaeg, tundides ma üldse ei õppinud.

:D Hea tõdeda, et ma ikka ei ole kõige hullem :)
Pixie wrote:Vau.
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on?

Maitse asi. Sama võiks meie küsida nende inimeste kohta, kes sulle meeldivad. Andekaid ja sümpaatseid näitlejaid on päris palju ning mulle isiklikult meeldib Depp kõige rohkem isiksusena. Tema endana. Mitte mingis rollis või näitlejana. Seda, mis tas nii imelist on, pole mõtet seletada, kui ta teie jaoks imeline pole. (minu arust)
Minu jaoks on ta inimese (ja mehe) ideaal...(ma tean - ma olen friik) Keegi pole ideaalne, ka tema mitte. Kuid ta on kõige lähemal ideaalile minu silmis.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Weirdo wrote:
Pixie wrote:Vau.
No kurva,ma ikkagi ei saa aru,mis selles Depp'is nii imelist on?

Maitse asi. Sama võiks meie küsida nende inimeste kohta, kes sulle meeldivad.
What ever. Kui nüüd hetkeks OT'sse põigata,siis jajaa,of course meeldivad mulle ka mõningad näitlejad.
Kuid mitte selliselt,et lasen õppimist sellest segada või satun psühholoogi juurde.
Mina piirdun sellega,et üritan vaadata (head) filmi,kus sümpaatne näitleja mängib.
Post Reply