Riddicki kroonikad
Moderator: Meeskond
Väga hull...
Eiii... muidu OK, aga suht-pooled kommentaarid nagu filmist väga vähe pajatavad. Siis austusest peaosalise vastu tugevad 7p
väärtfilmi kategooria alla see muidugi ei käi
selline mõnus ja tasakaalus..friigifilm. diesel sobib sinna tõesti nagu valatult. film oleks lauskoomiline, kui svarts seal mängiks.
minu jaoks on kahte sorti häid filme: need, kus aju puhkab ja meeled töötavad ning need, kus meeled puhkavad ja aju töötab. kroonikad on muidugi mõista esimene variant.
minu jaoks on kahte sorti häid filme: need, kus aju puhkab ja meeled töötavad ning need, kus meeled puhkavad ja aju töötab. kroonikad on muidugi mõista esimene variant.
hell was full so I'm back
- LiveForThis
- Ristiisa

Jah, Riddick mulle meeldib. Nii Pitch Black kui ka Chronicles of Riddick. Isegi Dark Fury oli täitsa huvitav.
Olen lugenud, et Diesel ja Twohy kavatsevad veel järgesid Riddickule teha. Minugi poolest. Vaataks huviga.
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay tegin kah kunagi läbi Andis päris kenasti filmidele ainestikku juurde.
Kuigi jah, Diesel on nii mõneski filmis küllaltki ühesugune ehk siis elus karastunud palgamõrvar, agent jne. Riddickiks ta sobis ideaalselt.
Aga uuemates filmides on ta liialt samasugune, aga siiski talutav.
Siit tuleks muidugi kohe välja arvata Find Me Guilty, kus ta tegi võrreldes eelnevate osadega üsnagi hea rolli.
Pitch Black 7,5/10
Chronicles of Riddick 8/10
Dark Fury 6,5/10
Escape from Butcher Bay 8/10
Olen lugenud, et Diesel ja Twohy kavatsevad veel järgesid Riddickule teha. Minugi poolest. Vaataks huviga.
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay tegin kah kunagi läbi Andis päris kenasti filmidele ainestikku juurde.
Kuigi jah, Diesel on nii mõneski filmis küllaltki ühesugune ehk siis elus karastunud palgamõrvar, agent jne. Riddickiks ta sobis ideaalselt.
Aga uuemates filmides on ta liialt samasugune, aga siiski talutav.
Siit tuleks muidugi kohe välja arvata Find Me Guilty, kus ta tegi võrreldes eelnevate osadega üsnagi hea rolli.
Pitch Black 7,5/10
Chronicles of Riddick 8/10
Dark Fury 6,5/10
Escape from Butcher Bay 8/10
- LiveForThis
- Ristiisa

9/10
Hmm...vaatan, et arvamus on varasemast ajast palju rohkem muutunud.
Hmm...vaatan, et arvamus on varasemast ajast palju rohkem muutunud.
Re: Riddicki kroonika
Olen seda filmi ikka korduvalt ja korduvalt näinud.
Viimati oli eile kui nägin, et TV-s on ja ütlesin endale, et täna enam ei vaata - ikka vaatasin.
Suurepärane teostus ja head näitlejatööd. Kahju, et seni järge ei ole tehtud.
9/10
Viimati oli eile kui nägin, et TV-s on ja ütlesin endale, et täna enam ei vaata - ikka vaatasin.
9/10
Re: Riddicki kroonika
damon wrote:Olen seda filmi ikka korduvalt ja korduvalt näinud.
9/10
Sama siin, alati arvan, et ei viitsi rohkem vaadata, kuid kui peale satun, siis jään juba vaatama. Samamoodi oli täna kordust nähes.
Kas järjest on muidu olnud jutte ka, et tuleb või lihtsalt on lootus, et tuleb?
9/10
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
- Ralf
- love <3
Re: Riddicki kroonikad
Eeööö, "Pitch Black" on IMO väga kenasti mitmel tasandil toimiv ulmeõudusfilm, aga see teine osa ikka ei kõlba kusagile - vist võeti liiga suur tükk ja ei suudetud alla neelata. Odavamaiguline produktsioon on selge probleem mu arust. Film lihtsalt tuletab meelde vanu Rob Taperti seriaale ja mitte heas mõttes. Suur osa kõrvaltegelastest näevad välja nagu rändom tiinekabändide liikmed ja valdav enamus set'idest oleks nagu papist tehtud. Riddick pole ka pooltki nii köitev kui eelmises filmis. Crematorial toimuv on mingil määral äge. Uut filmi ikkagi ootan. Muidugi kui ma peaks ainuüksi selle osa põhjal otsustama, kas tahaksin veel üht näha, oleks mu vastus kindel EI. Aga "Pitch Black" on minu silmis tip-top, nii et...
Muidu see on lahe, et Diesel sellesse tegelasse niivõrd süvenenud ja palju investeerinud on. Üks Riddicki arvutimängude tootjafirma kuulub ka temale. Ja muidugi "Dark Fury" joonisfilmis luges ta ka Riddickile peale.
Muidu see on lahe, et Diesel sellesse tegelasse niivõrd süvenenud ja palju investeerinud on. Üks Riddicki arvutimängude tootjafirma kuulub ka temale. Ja muidugi "Dark Fury" joonisfilmis luges ta ka Riddickile peale.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora