Raamatud
Moderator: Meeskond
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- Ralf
- love <3
trintsu111 wrote:äkki keegi oskaks soovitada mingit kerget lugemist autosõidu ajaks?
võiks olla vb midagi klatsimooride sarnast. samas meeldivad ka selllised kurvad raamatud. jube vaimustuses olin saastast ja kurjusest.
ei oska midagi lihtsalt raamatukokku otsima minna..
Hunter S. Thompson!
Ma hakkasin lugema tema teost "The Rum Diary", mis on kerge ja väga muhe lugemine.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:trintsu111 wrote:äkki keegi oskaks soovitada mingit kerget lugemist autosõidu ajaks?
võiks olla vb midagi klatsimooride sarnast. samas meeldivad ka selllised kurvad raamatud. jube vaimustuses olin saastast ja kurjusest.
ei oska midagi lihtsalt raamatukokku otsima minna..
Hunter S. Thompson!
Ma hakkasin lugema tema teost "The Rum Diary", mis on kerge ja väga muhe lugemine.
word! 100% true. mõtlesin samuti Hunteri peale. ootan pikkisilmi kuna Rum Diaryst film tehakse. Nii hästi nagu Hunter õhustikku kirjeldab tõotab tulla ülivinge film
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Lõpetasin Potteri-saaga viimase raamatu täna hommikul kell pool kuus (ei kannatanud rohkematele päevadele lugemist lükata). Äärmiselt rahul ning ülevas meeleolus; I was right!
Kas keegi on veel selle läbi lugenud? Või siis, kas keegi üldse loeb seda.
Kas keegi on veel selle läbi lugenud? Või siis, kas keegi üldse loeb seda.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
chello wrote:Kõigile, kes foorumites palju teooriaid raamatu kohta lugenud on, näevad kindlasti lõppu ette.
SPOILER
Ega ma lõppu ära ei arvanudki või õigemini ei osanud arvata, vaid lasksin Rowlingul lihtsalt raamatu kaudu kõik ära seletada, ma teadsin lihtsalt, et Snape on kõigele vaatamata hea; ja Snape'i tegelik olemus on mulle ääretult oluline olnud. Võib olla isegi rohkem kui Dumbledore'i eksimused (hei, eksimine on inimlik) või kuidas lugu Harry jaoks lõppes. I have no idea why, aga Snape on mulle alati sümpaatne olnud. Ja kui ta oleks olnud lõpuks ikkagi Voldemorti pooldaja, oleks ma kohutavalt pettunud, kuna mu vaist oleks mind alt vedanud.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

pole 7 potterit veel lugenud aga plaanis on.
täna käisin raamatukogus, ja üllatus-üllatus see oli kinni.
ja siin kolkas pole korralikku raamatupoodigi
ja pangaarvel on kaa ainult 18 krooni. masendav.
aga kas keegi teab kas raamatukogudes üldse on nii uusi raamatuid, või äkki tulevad ainult eestikeelsed ja inglisekeelseid ei olegi
see hädaldamine vist juba veits offtopic. nii et sry.
täna käisin raamatukogus, ja üllatus-üllatus see oli kinni.
ja siin kolkas pole korralikku raamatupoodigi
ja pangaarvel on kaa ainult 18 krooni. masendav.
aga kas keegi teab kas raamatukogudes üldse on nii uusi raamatuid, või äkki tulevad ainult eestikeelsed ja inglisekeelseid ei olegi
see hädaldamine vist juba veits offtopic. nii et sry.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand